ИСКРИ! Ангел Джамбазки и Нидал Алгафари се захапаха заради бежанците

0
1429

Каквато и ограда да сложим на границата, корупцията, която има у нас, ще я разреже и отвори, категоричен е политическият пиар

Според австрийската полиция има данни, че през циганската махала в Пазарджик минават транзитно бойци на „Ислямска държава“. Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки на въпрос за ситуацията с мигрантите у нас.

„Ако български граждани казват, че не искат нелегални мигранти в страната, те имат право на това“, обяви той на въпрос кой стои зад протестите срещу бежанците.

В предаването взе участие и политическият пиар Нидал Алгафари. „Има напрежение. Въпросът е какво ще правим, когато дойде мигрантската вълна. Тези хора ще започнат да режат оградата и тогава какво ще правим? Ще застреляме един, двама, трима, ли? А като дойдат повече“, попита той.

„Каквато и ограда да сложим на границата, корупцията, която има у нас, ще я разреже и отвори. Ще се спре, когато имаме достойни офицери, които да не взимат подкупи“, добави Нидал Алгафари.

Според Ангел Джамбазки мигрантските центрове трябва да се правят непосредствено до границата ни, за да може тези мигранти, които са нелегални, да бъдат връщани по най-бързия начин.

„Изобщо не е вярно, че един бежанец струва на страната 1000 лева. Тези хора трябваше да получат по 65 лева, но още не са ги взели. Погледнете в какви условия живеят, каква храна ядат. Тези хора разнасят болести и зарази, защото в центровете има краста“, категоричен е политическият пиар.

Според Джамбазки дейността на доброволните отряди трябва да бъде регламентирана със закон. В момента има група, която си играе на войници. „Възразявам някакви хора да извършват определена дейност самодейно. Тези хора трябва да имат чисто съдебно минало и да са годни физически“, коментира евродепутатът Ангел Джамбазки.

Той коментира и приетата резолюция от Европейския парламент за насърчаване на мигрантската дейност. „Тази резолюция има тежест, след като е била приета от Европарламента. Аз гласувах „против“. Цялата ни група не беше съгласна с нея и не знам защо евродепутатите на БСП и ДПС гласуваха „за“, след като преди това я обсъждахме“, негодува патриотът.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук