„Истината” – новото предаване на Тодор Стефанов стартира през новата седмица по студио „МедиуМ“

0
20184
Снимка: Информационна агенция News24-bg.com

„Истината” е името на новото предаване на Тодор Стефанов, което ще стартира в средата на новата седмица в ефира на студио „МедиуМ“ и сайта на Информационна агенция News24-bg.com. Журналиста повдигна завесите над някои от рубриките в неговия формат при гостуването си в „Евроком“.

Избрахме името „Истина”, защото съм сам, а ще бъдем и комбина с публиката в журналистиката. В името има много игра и лично на мен много ми допадна, че е достатъчно широко, за да не затваря формата на предаването и да не го определя”, коментира Лора Крумова.

За първи път журналистиката в България отива при хората”, заяви Тодор Стефанов.

Творческата част на предаването и екипът са готови, но има много техническа работа по изграждането на студиото и снимките. Освен това до този момент на българския телевизионен пазар не се е случвало подобно партньорство и то е доста сложно чисто логистично”. Така Тодор Стефанов обясни защо предаването ще стартира в средата на тази седмица.

Журналистът разкриха и защо е избрал ефира на студио „МедиуМ“ за неогвия проект. „Хората и младия екип от студио „МедиуМ“ реагира с много голяма коректност и голямо желание (към моето предаване). Те бяха много отворени към моята идея и ми позволиха да запазим концепцията на предаването. Срещнахме отворена врата за всички тези идеи в лицето на ръководителя на младежка телевизия „МедиуМ“ към 134. СУ „Димчо Дебелянов“ Ивайло Иванов“., добави Стефанов“. Новото предаване „Истината” ще е външна продукция на студио „МедиуМ“.

Като работиш над 4 години в медиите започваш да виждаш къде куцат определени неща. Затова не исках да се върна на мястото, където бях, защото усещах, че то вече ме ограничава”, разказа Тодор Стефанов.

Искахме да експериментираме и да работим заедно. Имахме едни и същи възгледи как трябва да изглежда едно телевизионно предаване и се надявам да се получи”, допълни Тодор Стефанов..

Надяваме се да направим качествено предаване с обнадеждаващи истории и с качествени разговори, съчетани с добра визия”, сподели накря Стефанов и добави, че българският зрител има нужда от позитивни истории.

Какво още разказа Тодор за предаването и съвместната им работа с ръководителя на младежка телевизия „МедиуМ“ към 134 134. СУ „Димчо Дебелянов“ Ивайло Иванов, гледайте във видеото тук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук