ИСТИНСКИ УЖАС В DAILYPRESS.bg! Бивша фолк певица и нястояща адвокатка взела малко момиченце от майка му (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
166269

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ

Пореден скандален случай на едно дете, което след смъртта на баща си е предадено на чужд човек, вместо на собствената си майка, показа „Господари на ефира“ видя репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

След внезапната смърт на бащата, детето е настанено в кризисен център в София, разбра от свой източник „Дейли Прес“. Майката, която не е спирала да търси контакт с детето си, иска да се грижи за първородната си дъщеря, но се оказва, че това не е възможно, защото детето има друг настойник, сподели тя пред Ева Веселинова от „Господари на ефира“.

Даниела Никифорова коята е бивша фолк певица изважда документи за настойничество и след по-малко от месец детето е изведено от кризисния център и настанено в дома на Никифорова.

Оказва се, че детето е наследник на всички пари на баща си, а адвокатката Даниела Никифорова иска от майката пари, за да й върне детето.

„С нея е работено интензивно, като идеята е била детето да се подкрепи в кризисната ситуация и да се върви към събиране с майка си“, това каза Мария Чомарова, клиничен психолог и директор на Фондация „Анимус“ за случая на малкото момиченце.

Заповед от Иван Иванов директор на дирекция „Соц. Подпомагане“ Оборище прекъсва този процес и праща детето при адвокат Даниела Никифорова.

ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ „ДЕЙЛИ ПРЕС“ СЪЩО РАБОТИ ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ!

Приятели,Колеги!,Гледахте ли ?КАК СЕ ОПИТВАТ ДА МЕ"СГОТВЯТ"….Нищо добро не остава НЕНАКАЗАНО!…

Публикувахте от Daniela Nikiforova в 2 февруари 2018 г.

Публикувахте от Daniela Nikiforova в 6 февруари 2018 г.

Публикувахте от Daniela Nikiforova в 6 февруари 2018 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук