ИТН: Ако Николов стане премиер, няма да берем срам в ЕС

0
72

Пламен Николов е изключително образован. Ако стане министър-председател и изпълнява служебните си задължения в ЕС, няма да берем срам. Човек е изключителен специалист. Според нас изпълва със съдържание поста, който евентуално ще заема. Той е комуникативен, човешкият термин е „разбран човек”, с него може да се води диалог.“ Това заяви лидерът на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов пред Нова тв.

„С Пламен Николов работим от три години и половина. След референдума, който направихме,  проведохме събеседване с хора, които са с качества, имат желание да дадат, каквото могат, за промяната на страната. Беше публично, излъчвахме го в интернет, просто колегите журналисти и политици не гледат в перспектива. Там се появиха много качествени хора, с които работим”, каза още Йорданов.

Според него няма политик, който да е „дошъл” с натрупан политически опит.

„В политиката трябва да влязат морални хора, с качества, които да разбират от материята, в която ги хвърляме. Грубо казано, имаме фирма, с ръководство по отдели. Всеки един български гражданин по Конституция може да изпълнява тази длъжност, стига да има висше образование и хората да му гласуват доверие“, смята още депутатът от ИТН.

От партията са имали възможността да работят с Николов и да се уверят в качествата му. Асен Василев се е появил като „фойерверк“, изглеждал е добре, общественото мнение също е изиграло ключова роля за „Има такъв народ“, които поканиха служебния финансов министър и двама негови колеги в първия си проектокабинет.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/07/31/itn-ako-nikolov-stane-premier-niama-da-berem-sram-v-es.498967

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук