Какви думи , мисли предизвикват нещастия Избрана

0
61884

Всяка дума съдържа мощна енергия и е способно да програмира нашето съзнание към щастие или нещастие.

Съществуват някои думи които трябва да изхвърлим от нашият речник за да се радваме на щастлив живот.Специалисти са установили че с определени мисли или думи хората могат да управляват своя живот.Произнасяйки определени думи когато те се визуализират имат магическо значение и влияят върху произнасящия и слушащият тези думи. Това се е знаело още от древността и един от принципите на магията.

Думи и мисли които предизвикват нещастие

Аз няма да мога да се справя с този проблем.Тази фраза още в началото и моментално ви лишава от вашата увереност.Колкото по често произнасяме тази думи и мисли несъзнателно програмират нашето съзнание на неуспех. Заменянето им с положителни . Като ще успея и ще се справя ви гарантират успех.

Предлагат ви нова работа или издигане в кариерата, но вие си повтаря аз не съм достоен или недостойна и трудно ще се справя. По този начин си затваряте пътя към успеха.

Други думи са това е невъзможно или малко е вероятно да имам сили да го направя. Вие още на старта се отказвате от битката и се затваряте в себе си и вие страх от новото. По този начин няма да мажете да разчитате на успех в живота.

Не съм щастлив щастлива- това клише ви лишава да се радвате на живота . Да се отпуснете и да го приемете като игра в която по някои път има губещи но друг път и печеливши. Ако един път не сте успели това не означава че винаги няма да имате успех. Заредете се с оптимизъм и успеха неминуемо ще дойде.

Психическото и физическото здраве е неотменима част от жизненият път на човека. Произнасянето на тези думи или мисли ще пречат и затормозяват нашето психическо и физическо здравословно състояние.

Секрета за излизане от това състояние са положителните мисли и думи.Произнасяйки ги хората се зареждат с енергията на успеха.

Несполуките влизат в нашият живот с отрицателните мисли или думи. За това не ги произнасяйте и не ги допускайте в мислите си. Така ще бъдете в хармония със вселената и успеха винаги ще бъде на ваша страна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук