Какво предвещава, когато часовникът ни спре

0
972

Много хора през живота си се сблъскват с този проблем спирането на часовник ,но замисляли сте се наистина какво означава това?

Съгласно народните поверия цифрите на които е спрял часовника могат да предрекат определени събития които ще се случат в бъдеще. За да разберем това ще се обърнем към народните предания и поверия.

Ако часовника е спрял между 12-1 часа това може да означава,че скоро вашите начинания ще завършат с успех. Ако часовника е спрял между 1-2 часа трябва да бъдете внимателни в контактите си с непознати или малко познати хора. Ако часовника е спрял между 3-4 часа желателно е да прецените собствените си оценки спрямо обкръжаващите.

Ако се налага да вземете окончателно решение то трябва внимателно да го обмислите. Ако часовника е спрял между 4-5 часа желателно е да се разделите с лошите си мисли. Ако часовника е спрял между 5-6 часа много хубава поличба ще се изпълнят и най съкровените ви желания. Ако часовника е спрял между 6-7 часа очаквайте приятни новини от близък човек. Ако часовника е спрял между 7-8 часа вероятно прекратяване на неприятният ви период. Ако часовника е спрял между 8-9 часа някои влюбен във вас човек скоро ще ви признае своите чувства. Ако часовника спрял между 9-10 часа не е желателно да рискувате. Нека нещата се развиват от само себе си. Ако часовника е спрял между 10-11 часа вероятни са лоши новини. Ако часовника е спрял между 11-12 часа обръщайте по- голямо внимание на своята работа. Друго тълкуване на проблема е, че е възможно силно влияние на чужда енергетика. Съществува и мнение,че часовниците спират когато умира близък човек. Това явление се обяснява с факта,че когато човек умира неговата енергия може да повлияе на механизми включително и на часовника.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук