Какво се случи с 5 приятелки 40+ на нудистки нощен плаж в Гърция

0
1855

Блогърка споделя за просветлението, което е получила по време на нестандартната почивка

Моята малка история не е за това колко комфортно или неудобно се чувствате на място като нудистки плаж, не е и за това какво тяло ви трябва да стигнете до там. Моята история е за просветлението, пише блогърка на средна възраст в дамски форум. И ето какво разказва тя: 

Не толкова отдавна, приятелката ми навърши 40 години. Както е известно, такава дата не се празнува, но нея хич не я е грижа от това. Тя е доста богата жена, не е омъжена и следователно няма никакви фактори, които да ѝ забранят каквото и да било. Тя ни събра – най-добрите ѝ 4 приятелки и ни покани да отидем заедно в Гърция.

Така Гърция стана голямото ми откритие по отношение на нестандартна почивка. Пристигайки в страната, не се мотахме дълго. След като взехме душ и си починахме  половин час, тръгнахме на купон.

Първоначално се държахме както подобава на прилични жени – почти всички от нас са семейни с деца, така че не можехме да си позволим твърде много.

Но се свечери и в ресторанта гощавката се развихри. Сервираха ни толкова разнообразни вкусотии, от които човек е трудно да се откъсне. Вероятно за първи път в живота си опитах с такова удоволствие непознати за мен блюда. Които естествено ги поляхме с малко твърд алкохол и много, много шампанско.

Напуснахме ресторанта с нестабилна походка и на бос крак. С нас бяха нашите нови приятели, с които се запознахме в ресторанта. Тъкмо тръгнахме да се прибираме по стаите в хотела, когато те ни предложиха да отидем на нощен плаж, където по тъмно  и в прохладата идвали страшно много хора.

Хората плуваха, пиеха шампанско и бира, разговаряха. Тези хора, които се стесняват от телата си и не искат да ги показват през деня. Но през нощта, да почувстваш морската вода без дрехи е вълшебно изживяване.

Моите приятели и аз също се съблякохме и влязохме в морето. Не съм се чувствала толкова блажено не мога да си спомня от кога. Дори ми се стори, че за секунди се върнах в моите 18 години.

Но майката с две деца в главата ми веднага ме сръчка: „Бегом да се облечеш!“. Така след като поплувахме, поседяхме на плажа, пихме още малко шампанско и се прибрахме в хотела.

На следващия ден бях малко притеснена, но чувството за свобода и удоволствие сега ме подхранва с енергия и само като си спомня за вълшебната вечер се подмладявам от 10 години наведнъж. Не в буквалния смисъл на думата, но настроението ми веднага се вдига. Вероятно в онази нощ тялото ми е получило ефекта на освобождаване от отрицателни фактори и само за една нощ се е заредило с положителна енергия за много дълго време напред. Всъщност станало е това, което е искаме, когато хващаме пътя нанякъде, за да се откъснем от всекидневието/jenata.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук