Какво става в НАСА? Директорът Болдън, който обяви, че извънземните идват, изчезна, а назначават офицер за борба срещу извънземните

0
1364

През април административният шеф на  НАСА Чарлз Болдън направи странно  изявление. Той съобщи,  че нашествието на извънземните  на Земята ще се случи не по-късно от 2025 г.

Бившият ръководител на НАСА разказа за атака на  извънземните и после изчезна- вижте ТУК.  

На пресконференция в Хюстън Болдън заяви, че сега  във Вселената, има около 30 хиляди цивилизации и много „други ужасни неща.“ Те могат да нахлуят на Земята по всяко време. Това може да се случи в  близките месеци, подчерта Болдън.

„В Космоса  има много ужасни неща, и някои от тях вероятно вече са  забелязали нашето съществуване … Ние сме активни в космоса в продължение на десетилетия,  така че със сигурност сме привлекли  вниманието на някои от тях. Нас могат да ни превземат по  всяко време“, – каза Болдън.

След това изявление, шефът на  Националната космическа агенция на САЩ бе изведен от сцената. След това се оказа, че той ще е в болнични най-малко шест месеца. Необяснимо, но факт – вижте ТУК.

А преди няколко дни  НАСА внезапно обяви вакантно място за офицер по „Планетарна защита“, чиито задължения са да защитава планетата от извънземен живот.

За да бъдем по-точни, основното задължение на защитника на Земята е да  предотвратява различни видове биологично замърсяване в хода на изследване на космоса.

Има се предвид както биозамърсяване на космическите кораби, които се завръщат на Земята, така  замърсяването на други небесни тела със земни микроорганизми и друга органична материя.

Какво всъщност  се крие зад тези две събития? Възможно е те да са свързани и зад кулисите да се случва нещо необичайно, което не се казва пред широката общественост?

Ще видим.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук