Как ще съгрешите през Новата 2016?

0
1361

Седемте смъртни гряха са: похот, чревоугодие, алчност, леност, гняв, завист, гордост (високомерие). Да видим кой от тях ще изиграе лоша шега на вашия знак през 2016 г.

Овен
Не пожелавай жената на ближния

През новата година ще я карате така, както и през старата – през просото. Вашият начин да разчистите авгиевите си обори е чевръсто да заметете мръсотията по ъглите. Приятели, колеги и роднини са просто средство за постигане на цел номер едно: кефа на Овена. През 2016 г. ви се очертава побой от ревност. Ще имате и пристъп на тежко главоболие – вероятно в първите дни на януари.
Похот. На фронта се очертават поне две страстни авантюри, от които едната със сигурност ще ви вкара в големи неприятности. Препоръка: Не пожелавай жената на ближния.
Чревоугодие. Забелязахте ли как се клати онази сланинка отдолу на ръката ви, когато си четкате зъбите? Според вас на какво се дължи това? Точно така! Твърде енергично търкате. Препоръка: Не прекалявайте с хигиената.
Алчност. Тя е смъртният грях, който ще ви вкара в казана на дявола. Имате достатъчно други недостатъци.
Леност. Не сте застрашени.
Гняв. Не ви е ясно защо гневът е сред смъртните грехове. Как може това, което всекидневно ви издува отвътре и изпускате като гръмовен тътен, да се води прегрешение? Тази година сте особено застрашени от избухванията, които може да ви докарат служебни неприятности, дори уволнение. Препоръка: Не ви помага да броите до десет. Ако усетите, че палите фитила, излезте от стаята. После може да обясните, че сте получили стомашно разстройство.
Завист. Овните сте един от най-завистливите знаци в зодиака. Препоръка: Внимавайте какво си пожелавате.
Високомерие. При вас то е вродено, но потиснато.

Телец
Сексът ви е нужен като въздуха

2016-а за вас е свързана с нова връзка, нова работа и опасност от преяждане. От 1 до 3 януари може да изпаднете в зимна летаргия, от която ще се събуждате само за да прилазите до трапезата. Три са основните ви слабости като човек и всичките са свързани с любовта ви към земните наслади: пиене, ядене и лукс. Е, освен ината.
Похот. Вярвате, че добрият секс е нужен както въздуха и водата за всяко живо същество. Препоръка: тази година избягвайте да скачате в леглото с бившия/бившата.
Чревоугодие. Обичате да готвите, да гледате кулинарни предавания, да зяпате по витрините на сладкарници, но най-много ви харесва да дегустирате красиви, пищни, вредни и вкусни ястия. Страстта ви понякога стига дотам, че ви става лошо от преяждане. Препоръка: Не вярвайте на рекламите – хапче няма да ви спаси от лакомията по Нова година. Набележете си най-вкусните неща от менюто и наблегнете на тях.
Алчност. Вие не сте бик, а врана. Падате си по лъскави и хубави вещи. Алчността и лакомията са най-прекият ви път към пъкъла.
Леност. Празен чувал не стои, а като се напълни, поляга. Какво повече да кажем за вас? Ясно е, че човек, като преяде, трябва да се оттегли за сладка почивка.
Гняв. Вашият гняв се надига бавно и мощно като цунами от меласа. Отмъщението ви е лепкаво и сладко. Препоръка: Избягвайте тези, които могат да ви ядосат.
Завист. Не ви се полага да сте завистливи. Вече имате почти всичко, от което имате нужда.
Високомерие. Не сте застрашени.

Близнаци
Гонят ви гордост и завист

Тази година ще имате възможност да докажете на света, че сте уравновесен, благопристоен и благонадежден човек. Но пак няма да се възползвате.
Похот. В три от десетте случая, в които ще ви скимне да се отдадете на похот през 2016-а, ви застрашава венерическо заболяване. Препоръка: Гледайте да нацелите останалите седем, за да си спестите неприятности.
Чревоугодие. Трябва вече да престанете с тези нощни похищения на хладилника. Препоръка: Или му поставете катинар, или го дръжте празен. Не препивайте прекалено по празниците. Както започнете в първите часове на новата година, така ще ви върви през следващите 12 месеца.
Алчност. Парите сами по себе си не ви привличат.
Леност. Мързелът за вас е благотворен. Помага ви да си съберете мислите.
Гняв. Вие сте сприхави, но не и злобни.
Завист. Завиждате само в краен случай. Краен е всеки случай, в който познат или приятел се е сдобил с нова кола, последния айфон, разхубавил се е, има представително гадже или е получил повишение.
Високомерие. Тази година ще сте клиент на травматологията повече от един път. Така е то с красивите, интелигентните и благородните. Когато ходиш с вдигната брадичка, понякога не виждаш дупката пред краката си. Препоръка: Горделивостта скрива най-красивото нещо у вас – очите. Наместете мерника на погледа си малко по-надолу и ще забележите много любопитни неща.

Рак
Любов на точката на замръзването

Новите перспективи, които ви се отварят още през последните дни на старата година, може да се окажат капан. Помислете внимателно върху предложение, което изглежда твърде добро, за да е реално.
Похот. За вас сексът си е секс, а истинската любов е друго нещо. Ще имате много и от двете. През първите три месеца от годината обаче ще имате чувството, че любовният ви живот е на точката на замръзването. Препоръка: правете любов, не секс.
Чревоугодие. Ако има нещо, което директно може да ви вкара в казана на дявола, това е чувствителното ви небце. Сигурно на това се дължи и фактът, че сте толкова добри кулинари. Препоръка: Оставяйте поне по един час между храненията.
Алчност. Имате афинитет към материалните неща, но не може да се каже, че сте алчни.
Леност. Избягвате излишните движения. За вас това е модус вивенди, но някои го наричат мързел. В библията леността фигурира като един от седемте смъртни гряха.
Гняв. Вашият гняв е като лятна буря, която преминава в полярна зима. Избухвате внезапно, но затова пък може да се сърдите седмици наред.
Завист. Не сте завистливи.
Високомерие. Може да послъжете, да се изметнете от думата, но чак пък да сте високомерни… Е, може би съвсем малко.

Лъв
Похот и ревност ви тласкат към казана

Новата година ще ви поднесе много мигове на блясък и величие. Нищо, че ще блестите предимно в собственото си въображение.
Похот. Сластолюбието може да ви погуби. Спре ли се мушката ви на някого, не се спирате, докато не отстреляте горката жертва. Заради тази ловна страст днес сте на това дередже. Препоръка: Страданията ви ще свършат, когато срещнете достоен партньор.
Чревоугодие. Храната пред вас изчезва като във вълшебната пещера на Аладин. Добре, че не пълнеете толкова, колкото ядете. Препоръка: Като човек, който държи на качеството, обърнете внимание на качеството на храната и се откажете завинаги от десертите с аспартам или царевичен сироп.
Алчност. Обичате парите, златото, бижутата, колите, дрехите… Кой е казал, че сте алчни? Вие просто сте ценител на красивото.
Леност. Какво прави лъвът по цял ден? Не, не ловува. Дреме, ето какво прави.
Гняв. Както всичко, което прави Лъвът, гневът му също е величествен. За щастие избухва рядко.
Завист. Намерите ли коруба от Лъв – ако от него е останала само безжизнена обвивка, най-вероятно това ще е представител на знака, който се е самоизял от завист и ревност. Това е само метафора, но да си го кажем едно към едно – от черна завист Царят на животните изживява ада още преживе.
Високомерие. Дори да чуе негативни оценки за себе си, той не ги приема сериозно. Тъй като знае, че няма как да са верни.

Дева
Страдате от алчност и завист

Има три неща, които ще ви попречат да спечелите много пари през тази година: дребнавост, мнителност и ако работите про боно. Предстоят ви 6 месеца, изпълнени с дребни несполуки. През юли всичко лошо се разсейва.
Похот. Девите изглеждате праволинейни хора, които не се разсейват с глупости – като щипане на чужди булки. Външността понякога лъже. Препоръка: През 2016 г. е желателно да се концентрирате повече върху работата.
Чревоугодие. Едва ли ще съгрешите многократно. Не сте лакоми, пък и сте прекалено разумни, за да навредите на организма си.
Алчност. Защо Девите обичат парите? Всеки представител на знака може да говори поне 15 минути, ако му зададете този въпрос. Препоръка: Консултирайте се с трима специалисти, преди да вложите парите си, особено в периода от май до септември. Ако държите да сте чист пред Свети Петър, насочете финансовата си дейност към алтруизъм.
Леност. Мързи ли я Девата? Все едно да питате някоя златна рибка дали е спряла да пуши пури.
Гняв. Ще ви вкара в много погрешен коловоз. Препоръка: Избягвайте най-вече пререканията с униформени.
Завист. Вие знаете, че не сте завистливи. Обичате да го казвате на всички. А помните ли онова червейче, което ви яде винаги, когато забележите, че някой прави нещо по-добре от вас (вие сте реалист, няма как да не го видите)? Макар и да не си признавате, завистта, заедно с алчността са греховете, които ще ви препречат пътя към Рая.
Високомерие. Не ви е присъщо.

Везни
Хем лакоми, хем мързеливи

Голям мързел ви гони. Трябва да ви поставят в клетка в зоопарка. Да гледат децата и да се учат как не бива да се прави. Как един човек може по цял ден само да спи, да гледа телевизия и да яде. Тъкмо ще си починете малко.
Похот. Флиртуването не се брои. То е нещо, без което не е сигурно, че бихте могли да съществувате – като дишането. Но не се оставяйте то да ви завлече в мътните води на изневярата. Препоръка: Бъдете колкото си искате колебливи, преди да пристъпите до физически контакт, тъй като годината не е благоприятна за случайни връзки.
Чревоугодие. При вас си е жива лакомия. Дрехите ви отесняха, дори движенията ви са по-тромави. Препоръка: Не се предавайте без бой. Измислете си странични занимания, за да преборите желанието за ядене. В момента поглъщате поне два пъти повече храна, отколкото ви е нужна.
Алчност. Алчни сте само за красиви и скъпи маркови вещи.
Леност. Макар и да ви се наложи през миналата година да поработите, работата не ви е професия. Предпочитате кротичко да тънете в блаженство на някой екзотичен остров с шарен коктейл в ръка. Но кой би могъл да ви осъди за това?
Гняв. Гневът ви прави зли и опасни. Губите всякаква преценка за правдивост и справедливост. Препоръка: Избягвайте неприятните разговори и ситуации.
Завист. Вие сте в златната среда.
Високомерие. Новозамогналите се Везни от скромен произход понякога имат този недостатък.

Скорпион
Жежка страст и вечен гняв

Ще се забъркате в ужасни каши с тази ваша влюбчивост. Тази година ви очакват скандали, дори ръкопашен бой с изнервени рогоносци. Основните ви проблеми идват от това, че сте похотливци и скандалджии. Другите ви основни проблеми идват от пиенето, цигарите и останалите пороци, които толкова много обичате.
Похот. Ще врите в казана, затънали до гърлото в разтопени презервативи. Препоръка: Опитайте се да мислите, преди да решите, че сте безумно влюбени (за пореден път) в трима души наведнъж.
Чревоугодие. Вкусната храна ви харесва, но яденето не ви е приоритет.
Алчност. Алчни ли? Не, по-скоро стиснати.
Леност. Мързелът ви мъчи, ама много. Не сте мързеливи само когато се занимавате с нещо, което обичате.
Гняв. Бурна страшно, огненометежна е яростта ви, но след като се нажежи до бяло, не отминава, а остава да тлее за вечни времена. Като адския огън, който ви очаква именно заради този ви грях.
Завист. Понякога ви жегва жилото на завистта.
Високомерие. Принцът на мрака – Скорпионът, никога не може да е достатъчно високомерен.

Стрелец
Горделиви и яростни

Ако не си счупите главата, значи ще се отървете с по-дребни травми – шевове, гипсирани ръце, крака, врат, вследствие на неосъзнатия ви импулс към самоубийствени изяви. Докато продължавате да се катерите по стените на блока и да скачате с бънджи от рамото на кран, все ще ви се налага да висите пред спешното отделение.
Похот. Всички твърдят, че сте любовчии, а вие просто си падате по купона. Ако човекът, попаднал в леглото ви, предпочита да говорите, вие с радост ще прекарате цялата нощ в приказки и кикот. Препоръка: Носете си презервативи. Използвайте по два наведнъж, ако трябва, за да се предпазите от инфекции. Тази година може да ви се случи беля.
Чревоугодие. Принципно не сте лакоми, освен ако не става въпрос за изживявания.
Алчност. Кое е обратното на алчността? Стрелецът е гигантски прахосник, освен ако не е под благоприятното влияние на асцендент в Дева. Препоръка: Опитайте се да спестите. Краят на годината се оказва труден от финансова гледна точка.
Леност. Докато са млади, са много мързеливи. Препоръка: Намерете сили да свършвате работата си на мига, за да не се натрупва.
Гняв. Гневът на Стрелеца не е страшен, защото, макар и да е изпепеляващ, преминава бързо и напълно.
Завист. Толкова гламав човек като Стрелеца трудно може да бъде завистлив. Според него всичко, което хвърчи, се яде, всички му мислят доброто и светът е прекрасно място.
Високомерие. Рядко са склонни да си вирят носа.

Козирог
Алчност и гняв – той винаги е прав

В катрана ще врите и вие заедно с останалите 11 знака в зодияка. Вашите два смъртни гряха са алчността и гневливостта. През новата година към тях ще се прибави и още един – завистта. Очакват ви тежки дни на лежане, пиене и преяждане по празниците.
Похот. Луди-млади, Козирозите сте с високо либидо. Това понякога ви създава име на развратници. Препоръка: Махайте дългите руси косми от палтото си, ако партньорката ви не е руса. Жените също да бъдат по-внимателни.
Чревоугодие. Няма друг знак, равен на вас по лакомия, освен Телеца. Вашата обаче произтича от ценителското отношение към храната.
Алчност. Козирозите обичат парите не заради самите пари, а заради статуса, който им носят. Препоръка: Така и така ще гниете в Ада, по-добре вложете средствата си в недвижимо имущество. Ако имате дългове, опитайте се да ги ликвидирате до края на септември.
Леност. Този недостатък не е присъщ на Козирога.
Гняв. Когато се разгневите, сте опасни. Яростта ви е силна, злостна и остава в душата ви за вечни времена. Никога нищо не забравяте дори и след като сте отмъстили за обидата.
Завист. Жилото й ви жегва понякога. За щастие сте достатъчно разумни да я обуздавате.
Високомерие. Козирозите, които са на висок пост, имат лека тенденция да се самозабравят.

Водолей
Мързел и лакомия – Водолеят е от тия

Вие правите големи проекти, но само онзи отгоре може да каже дали идеята ви ще проработи през 2016 г. По-голям ще е шансът ви, ако се въздържате от грехове. Вашите слаби места са мързелът и лакомията.
Похот. Не похот, любов ви очаква през тази година. Каквото и да значи това във вашия случай. Ако Водолей ви каже, че ви обича, значи е така. Чувствата му могат да се определят по-скоро като „мижави“, но и това е нещо, в сравнение с обичайната му безпристрастност.
Чревоугодие. Обичате да похапвате, понякога прекалено. Препоръка: Запознайте се с принципите на здравословното хранене. Тялото ви е на път да ви предаде. Особено внимавайте в началото на пролетта.
Алчност. Отношението на Водолеите към парите е прагматично.
Леност. Много бавно и внимателно се отправяте към започването на предприемането на първите стъпки към определената ви задача. С две думи: мързеливи сте! Това ще ви вкара в казана.
Гняв. Когато се ядосате, не чувате нищо. Трябва да ви оставят да се вихрите, докато изпуснете парата. След това разумът отново ще надделее. Освен ако този, който ви е разгневил, не е прекрачил невидимата граница.
Завист. Не сте сред завистливците. Но и нищо човешко не ви е чуждо.
Високомерие. Ако това, че сте по-интелигентни и възвишени от останалите, е високомерие – да, високомерни сте.

Риби
Чакат ви срамни болести

Следващите 12 месеца са изпълнени с романтика, страст, любовни изживявания на красиви места в множеството паралелни светове, които обитавате. А иначе – ще си бъде една нормална, леко гадна година със своите върхове и спадове.
Похот. Изглеждате постоянно унесени, а накрая на годината, ако преброим кой с колко партньори е бил, ще се окаже, че въобще не сте дремали. Препоръка: Ограничете хойкането. Може да има последици – брак, срамни болести или скандали.
Чревоугодие. Обичате храната. Добрата храна. Обилната храна. Топлата храна и студения бюфет. Обичате и да пиете – и алкохол, и безалкохолни, като бирата и виното, и разредители (газирани напитки). Препоръка: Повече яжте, по-малко пийте и най-вече спортувайте.
Алчност. Вие не мечтаете за пари, а за любов.
Леност. Какво е това? Естественото състояние на Рибите е да се носят в спокойните води на аквариума си.
Гняв. При вас гневът е по-рядко състояние. По-често ви избива на истерия.
Завист. Единственото чудовище, с което не можете да се преборите дори в света на сънищата си, е завистта. Тя ви следва навсякъде като сянка и подава уродливата си глава, за да ви тормози дори когато сте най-щастливи.
Високомерие. Не сте естествено високомерни, но може да се случи да се държите грубо с по-нисшестоящи хора./Труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук