КАПИТАНКАТА НА ГИМНАСТИЧКИТЕ ИЗРИГНА! Вижте какво каза тя..

0
1918

Обичаме я с цялото си сърце, написа Михаела Маевска.

Хора, наистина ли смятате, че ние ще оставим Цвети ей така да си тръгне от отбора??? Ако смятате така, значи ни имате за жалки хора. Това написа капитанката на ансамбъла ни по художествена гимнастика Михаела Маевска на официалната страница на федерацията във Фейсбук.

Ето какво още написа грацията ни, публикуваме позицията ѝ без редакторска намеса:

„Хора ,вие наистина ли смятате, че ние ще оставим Цвети ей така да си тръгне от отбора??? Ако смятате така, значи ни имате за жалки хора,които седят и си говорят празни приказки! Обичаме Цвети с цялото си сърце, минали сме през какво ли не заедно, всяка е имала моменти на отчаяние ,заедно сме ги изживявали, бори ли сме се, ставали сме продължава ли сме…. А вие с това ли ни подкрепяте нас и Нея?? Като ни обвинявате!! Бъдете хора, вместо да седите в социалните мрежи и да критикувате чули не дочули, прочели или видели поредната глупава статия… Аз просто не мога да повярвам как дори ви минава през ума това,че ние сме я оставили!! Защо ви трябваше да се ровите в личния и живот?

Да, не всеки има хубав живот в личен план, но досега никой не се интересуваше от това…. Вие всички знаехте само лъскавата страна на нещата, само когато ей там сме на първото стъпало и слушаме химна на България , а когато не сме там разбираме всъщност 10 % Българи които са зад нас дори когато падаме!!!! Всички останали живеете за провала ни и за това, което правите и в момента- обвинения!!!!! Колкото и горда Българка да се чувствам когато играя за Страната си където 90 %винаги ни критикува каквото и да направим за разлика от цял Свят който ни подкрепя и оценява!!!! Цвети е част от живота ни и ние ще се борим с Нея не само в писане на коментарчета!!! Цветелина Стоянова е част от нашето семейство ,ние сме 5 сестри, които само ние си знаем какво ни коства Всичко, а вие правете това което правите най-добре….. Злорадствайте!!!Х“

www.bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук