Каракачанов се жалва: Карал стар Мерцедес за разлика от началника си

0
367

С цел да „сапуниса и измие силно замърсеното си туловище” едричкият войвода Красимир Каракачанов си направи публично харакири и за пореден път стана повод за смях и сълзи в редовете на публиката.

Комедийният актьор, който беше възнаграден за послушанието си с ролята на военен министър, реши да си мери с премиера Бойко Борисов… мерцедеса.

Когато имиджът ти е сринат, публиката те смята за недостоен, твърде некомпетентен и нелицеприятен , когато избирателят ти е достигнал връхна точка на разочарование и антипатия, то не ти остава нищо друго освен жалки опити за кризисен ПР – понякога се получава,

в случая обаче опитът е тотален дизастър.  

В публичното пространство бе умишлено разпространена „изключително значимата за обществото информация”, че Агент Иван бил министърът, който се возил

на най-стария мерцедес в цялото правителство, а видиш ли министър-председателят, за разлика от него, карал най-скъпата кола в  държавата.

Жалкият опит за ПР включва в себе си поредното предателство от страна на Каракачанов. С цел да изплува от блатото патриотът нанесе удар по Борисов. Всъщност нищо ново. Лакомият войвода пословично захапва всяка храна, която го храни. Подобна съдба имаше и Николай Бареков, който през 2014 съживи и върна на политическата сцена умрялото тогава ВМРО, че и с цял един евродепутат ги дари.

Когато прочете народът новината за мерцедеса, ще забрави за всички неизпълнени предизборни обещания и нелепи мои действия като министър, си е казал вероятно Каракачанов.

Нищо, че  близо 320 хиляди българи, гласували за „Обединените патриоти“, се оказаха най-нахално измамените избиратели.

Нито получиха по-нисък ДДС за лекарства, храни и учебници, нито пък обещания мораториум върху увеличаването на цените на тока, в училищата все още няма предмет „Патриотизъм, нито пък постъпления за връщането на  задължителна казарма. А, да не забравим, и  бежанци нямаше да има и бабите ни щяха да взимат по 300 лева минимална пенсия, ама ей на от тези неща няма новина, просто защото патриотите си имат далеч по-интересни занимания от това да изпълняват  дълга си към някакви си граждани.

Нищо и, че клетият избирател в общия случай се вози в градския транспорт….

Нека си припомним всъщност колко бедно и скромно е момчето с най-стария мерцедес в цялото правителство. Имаме ли повод за съжаление и похвала към драгия министър?

Публично известно е, че  „бедничкият ” Каракачанов, който не обичал и не искал скъпи коли,  върти по цял ден чевермета и поглъща по няколко мешани скари на едно хранене, нищо, че народът гладува и тъне в мизерия. Но да речем лакомник си е той, типичен балканлия.

Но как скромният войвода ще обясни наличието на безбройните скъпоструващи имоти, които притежава?

До ден днешен остава загадка как един партиен чиновник като него, който през целия си живот не е работил нищо друго, освен да бъде функционер на заплата в различните превъплъщения на сурогатната ВМРО е успял да придобие толкова много лични имоти в цялата страна. Например апартамент в един от най-скъпите софийски квартали – „Изток” с площ от близо 130.00 кв. , апетитни имоти на морето –  жилищна сграда намираща се във вилната зона на Кранево и поземлен имот от 1173 кв.м. в землището на с. Осеново, Община Аксаково,  имот от 1000 кв.м. в Община Трявна и т.н.

Нека не забравяме и, че името на Каракачанов бе единственото,  посочено от прокуратурата като част от обвинението за КТБ.

Патриотът и настоящ министър на отбраната е получавал огромни суми от банкера Цветан Василев, съобщи лично прокурорът по делото Иван Гешев. Вие чували ли сте вицепремиерът да коментира активно казуса с КТБ?

Няма и да го чуете, по-важно днес е коя година на производство е мерцедесът му, който нека не забравяме се обслужва и зарежда за сметка на данъкоплатеца, другото е без значение….

Източник: Bnews.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук