Карлос Контрера с разбиващ коментар за „София прайд“! Патриотът иска забрана на гей парада

0
7934

Изразявам задоволство от тази навременна и логична реакция на Светия Синод относно обявения гей парад в София на 9 юни. Това заяви ексклузивно пред ПИК общинският съветник Карлос Контрера от ВМРО РО. Припомняме, че по-рано днес от Светия синод категорично обявиха, че са против провеждането на „София прайд“ и призоваха за неучастие в подобни демонстрации.

„За съжаление, в продължение на години църквата беше пасивна по тази тема, но от 1-2 години виждаме, че представителите на Светия Синод реагират така, както реагира огромна част от българското общество – противопоставя се на тези зловредни тенденции, които се насаждат отвън в България“, коментира Карлос Контрера.

„Четейки самото изявление на Светия Синод, всъщност ние откриваме общи аргументи в полза на това защо не трябва да има гей парад. Това е една скрита подмяна на ценностната система. Гей парадът се прави, за да легитимира тази цялостна политическа концепция и ние българите да свикнем с всички тези шизофренни разбирания как един човек може да бъде едновременно и мъж, и жена или да бъде от 5-ия, 10-ия или 15-я пол“, коментира представителят на ВМРО.

„Тези хора искат ние да приемем техните искания за гей бракове и за осиновяване на деца. Ние като патриоти считаме това за изключително недопустимо и се радваме, че църквата е заедно с нас в борбата с тези уродливи обществени явления“, добави той.

„Има две линии, по които може да се забрани този гей парад. Едната е по отношение на обществения ред, тъй като този гей парад безспорно създава опасност. Най-логичното нещо е кметът на столична община Йорданка Фандъкова да не допуска неговото провеждане.

Но и ние като общество трябва да зададем въпроса на компетентните институции, в случая на министъра на вътрешните работи, дали е редно да се изкарват по 1500 полицаи по цял ден на улицата, за да пазят гей парада. И дали е редно да харчим стотици хиляди левове за кеф на една групичка хора, които с манифестацията на своята объркана сексуалност се опитват да правят политика. Мисля, че е крайно време това мероприятие да бъде спряно и да не се провежда“, заключи общинският съветник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук