Касапница край Сливен с 4 загинали! Погребален агент е в основата на ужаса

0
147

Жертвите, които били млади хора, се придвижвали с каруца – случаят е особено тежък, разкриха от прокуратурата

Тежка катастрофа с четирима загинали е станала край сливенското село Сотиря. Смъртоносният инцидент е станал около 2 часа тази нощ. Това съобщиха от Окръжната прокуратура в Сливен.

Във връзка с мелето прокурор Веселин Гнагалов – административен ръководител на Окръжна прокуратура – Сливен и комисар Димитър Кикьов – началник на отдел „Охранителна полиция“ в ОД на МВР – Сливен ще предоставят подробности за пътнотранспортното произшествие, представляващо „особено тежък случай„.

Междувременно стана ясно, че четиримата загинали са се придвижвали с каруца и са били блъснати от автомобил. Те са млади хора на 37, 38 и двама на 31 години. Трима от загиналите са от сливенския квартал „Надежда“, а четвъртият от село Тополчане.

Те били пометени от мощен джип БВМ Х6. Колата е управлявана от 50-годишен сливналия с инициали Р.А., който е служител на погребална агенция.

Колата била закупена наскоро, а Р.А. държал да я зарежда само на определена бензиностанция, уточнява sliveninfo.bg. Точно затова той ходел до Петолъчката. Инцидентът е станал на връщане.

Мъжът е задържан за 24 часа.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук