Катастрофата от последните дни съвсем не е първата трагедия в живота на Емилия. Вижте какъв кошмар е изживяла певицата

0
1409

Емилия била на косъм от смъртта цели два пъти

За втори път Емилия оцелява като по чудо при зверска катастрофа. Цели два пъти певицата е преживяла същински ужас. И любопитното в случая е, че инцидентите с нея се случват по едно и също време.

Тази година звездата катастрофира на 24 май.

Колата й попадна в аквапланинг на автомагистрала „Тракия“.

Певицата пътуваше заедно с любимия си Жорж Башур и сина му Феди. Тя и годеникът й се разминаха само с наранявания. Но за зла участ, синът на Башур нямаше този късмет и издъхна в неделя.

Жестокият инцидент се случи в период, в който Емилия откри щастието в личен план. В лицето на Башур тя срещна любовта, за която винаги е мечтала. Двамата дори планираха сватба.

Но щастието им беше помрачено от нелепата загуба на Феди.

През 2011 година певицата преживя друг тежък инцидент. Тя катастрофира отново на магистрала „Тракия“. Но този път инцидентът се случи по време на пътуване към Бургас, пише разкрития.ком.

Певицата управлявала автомобила си със скорост от 200 км/ч. Тогава колата й излетяла от пътното платно и се забила в мантинелата. Истинско чудо е, че Емилия е оцеляла след зверския удар. Тежката катастрофа се случи в деня, в който почитаме Св. Константин и Елена.

Близки на певицата я посъветвали всяка година по това време да прави курбан.

Емилия споделя, че никога не е вярвала в тези неща. Но след случилото се е убедена, че тези светци бдят над нея. Според нея това не е случайно, тъй като тя е трябвало да бъде кръстена Елена. Баба й е носела това име. Но вместо Елена, изпълнителката получила от родителите си името Емилия.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук