Катрин Вачева скочи на Мартин Карбовски

0
1723

Манекенката Картин Вачева буквално изригна срещу журналиста Мартин Карбовски. Красавицата публикува гневно изявление срещу телевизионния водещ, в което го нарича книжна мишка със жълти зъби, мръсни нокти и евтини дрехи. Причината за гнева й е статия на Карбовски, в която той заклеймява всички моделки, подобни на Катрин.

„Защо хората ги (ни) харесвали“? „Защо толкова момичета ни подражавали?“ – хаха… О, Darling!-ще ти подвикна аз на тебе М.К.- ти си една голяма П***КА! Хем си го знаеш, хем пак се пЪнеш да хулиш хора“, възмущава се Вачева. Тя събра популярност с участието си в проекта ВИП брадър, където обаче не успя да се наложи като любима реалити звезда на България заради изключителната си арогантност и фриволно поведение. В шоуто моделката се сприятели само с певицата Кристина Димитрова.

В края на миналата година около Вачева се завъртяха не една и две клюки. Тогава известните личности във „ВИП Брадър” на няколко пъти поставиха под съмнение пола на Катрин Вачева. Странните вежди и множеството пластични операции на моделката, предизвикаха любопитни коментари както в къщата, така и извън нея. Плъзнаха слухове, че Вачева може да е травестит.
В светските среди се заговори, че моделката е известна не толкова с кариерата си, колкото със сексуалните си похождения, за които й плащат богати господа, както от България, така и от чужбина. Според запознати Вачева обича да се хвали с някои не дотам престижни титли като „Мис най-красиво тяло 2005“, „Мис фитнес модел на България 2006“, „Най-сексапилен модел на България 2008“ и „Мис Силикон 2009“. Тя обаче не е сред успешните модели, никой не я иска по ревюта и не я търсят за фотосесии. Слуховете говорят, че нашенката има повече връзки с подземния свят, отколкото с моделството.

retro.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук