Кехлибар срещу главоболие, розов кварц за любов

0
170

Всеки човек иска да е здрав и животът да му носи любов и щастие, нo не винаги това се случва по начина, по който иска. Съдбата си знае работата, но има начини да направим променим събитията в положителна посока. За това на помощ идва природата и нейните амулети. Благодарение на естествените камъни от природата вие можете за сбъднете всяко едно желание, пише Woman.bg. Ето кои са най-мощните средства, с които ще се радвате на отлично здраве, късмет и щастие.

Камъни за здраве

Много хора в днешно време страдат от неприятно главоболие. Ако искате да подобрите състоянието си и да закрепите цялостно вашия организъм, снабдете се с амулети от кехлибар, тюркоаз или аметист. Носете камъните под формата на колие или малка висулка. Ако не ви у удобно, просто ги подръжте в дланта си. Серпентинът е камъкът, който ще ви осигури защита и закрила. Древните римляни са го използвали, като са си правели съдове, които ги предпазвали от натравяне. Камъкът оказва въздействие върху сърдечната чакра и помага за пречистването на енергията.

Розов кварц за любов

Ако имате проблеми в любовта, това е вашето решение те да се оправят. Кварцът е служел за медитация още в древният Изток. Тогава са смятали, че като задържите погледа си върху него дълго време, сърцето на човека срещу вас ще е пълно с любов. Можете да го носите под формата на амулет или гривна. Ако искате да ускорите влиянието му – украсете дома си с него и любовта ще е винаги около вас.

Камък за успех

Ако се нуждаете от успех или парични постъпления – хиденит, цитрин и зелен авантюрин са камъните, които са ви нужни. Ако искате да сбъднете желанията си трябва да сте искрени и точни. Представете си, че вече притежавате всичко, за което сте си мечтали. Това ще ви помогне да сбъднете желанията си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук