Кирил Добрев отива на съд заради това че нападна човек с юмруци

0
304

Нападнатият и псуван от Кирил Добрев председател на БСП район „Красна поляна“ в София – Евгений Белий, е завел наказателно дело за посегателството срещу него, твърди отлично информиран източник, разполагащ с копие от тъжбата.

Белий търси възмездие за унижението от Добрев по Наказателния кодекс за нанесена публично обида на длъжностно лице – представител на обществеността по повод изпълнение на службата му.

Скандалът се разрази в края на юни в партийната централа на социалистическата партия, в която един от основните претенденти за председателския пост в БСП Кирил Добрев демонстрирал агресия, грубиянщина и вулгарно отношение към своя съпартиец. Изтекоха и кадри от eкшъна.

Свидетели разказаха, че случката станала след проведена оперативка на организационния отдел на „Позитано“ 20, когато зам.-председателят на партията Кирил Добрев, излизайки в коридора, скочил на бой срещу Белий – псувайки и заплашвайки го. Всичко това било записано на камерата в коридора на 3-тия етаж на „Позитано“ 20. На унизителните обиди и арогантно поведение от страна на Добрев станали свидетели повече от десет служители в орготдела.

„В присъствието на другите ми колеги Добрев изкрещя, че ще ми е.е @у@ката майна и че той е направил това, което майка ми не е направила за мен“, разказа тогава Евгений Бели.

Случаят придоби популярност и предизвика истински смут в средите на социалистите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук