Кметът на Благоевград си купи отличието “Кмет на годината” за 6 135 лв.

0
455

СРАМ и ПОЗОР за синдикалистката от БСП Бонка Ичкова и Янка Такева, образователният несменяем „Ким Ир Сен“ на синдиката на българските учители, които продадоха отличието „Кмет на годината“ на полукмета на Благоевград Румен Томов за 6 135 лв. Срам, за вас продажни бизнесдами…

Безспорно доказателство, за това е разследване на колегите от Struma.com от 3 март 2020 год.

Да си близо до властта в Благоевград! Синдикалистката от БСП Бонка Ичкова издейства над 6 000 лева за спартакиада на 11 учители в Албена

Назначиха снаха и за учителка в детска градина, ръководена от директор -пенсионер

Синдикалистката и БСП активистка Бонка Ичкова успя да издейства от общинска управа 6135 лева за спартакиада за учители в курорта Албена през юли, групата, която Ичкова е определила за участие в спартакиадата е от 11 местни учители, всеки от които за 5 дни ще разполага с 505 лева, отпуснати от община Благоевград, в които са включени нощувки и храна. Групата ще бъде превозена от шофьор, който ще получи 580 лева „заплата“, за 5-те дни в курорта, разбра Struma. com . От община Благоевград, синдикалистката е поискала още, да и бъде осигурен превоз за така важното мероприятие с международно участие.

Молбата на видната синдикална деятелка е уважена и от общината вече са превели исканото капаро, заради заявеното участие в спартакиадата. Писмото -искане на Ичкова е резолирано от заместник кмета Василиса Павлова, НО без да е входирано, се вижда ясно от предоставените ни документи. Явно е, че Ичкова намери комфорт в тази общинска управа ,след като години воюва с предишните управленци. Припомняме, че тя влезе в остър сблъсък с екскмета Камбитов и ресорният зам. кмет Хр. Шопова, които я отстраниха от центъра за работа с деца, след серия проверки и установени нарушения в работата и.

Скандални писма и проверки изиска тогава Ичкова, които обаче доказаха, че екипът Камбитов, не е допуснал никакви нарушения при освобождаването и от центъра, където бе преподавател по френски език. Месеци след това Ичкова отново влезе в скандална ситуация, заснета от репортер на Struma. com да пуши цигари в двора на гимназията, в компанията на непълнолетни ученици. Със смяна на властта в общината и агресивното нахлуване на представители на БСП в нея, Ичкова заплува отново в „свои“ води.

Снаха и Елена, бе назначена още в първия месец след изборите за учителка в детска градина № 3, където директорката е в пенсионна възраст, но не бе освободена заедно с останалите директорки навършили пенсионна възраст, в началото на управлението на екипа Томов. Още тогава се заговори, че за директорския пост в тази детска градина се гласи снахата на Ичкова. Очакваме кога рокадата ще стане факт и ще се потвърдили прогнозата, че Елена Ичкова ще стане директор на детска градина № 3.??

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук