Кмет паркира трактор във фоайето на общината

0
1186

Кметът на дупнишкото село Баланово Явор Митев паркира трактор във фоайето на кметската сграда. За това алармира дупничанинън Ивайло Занев, който разпространи видео в социалните мрежи. „Вижте къде паркира личният си трактор кмета на с. Баланово Явор Митев!!!
А има и стълби! Дали да не докарам магарето и прасето на горния етаж, че нещо им е студено?“, написа в личния си профил Занев. Последваха и редица коментари и шеги по отношение на разпространеното видео. Повечето недоумяваха защо тази машина се намира в кметската сграда, а други предполагаха, че Митев я е използвал в услуга на населението.

„Каквото и да си говорим това е недопустимо. Не може да държиш трактор в кметската сграда, това е неуважение към самата институция. Чухме, че го е оставил там, за да може да почиства снега от улиците“, коментираха дупничани.

Иначе клипът е заснет на 20.12.2017 г. лично от Ивайло Занев. По негови думи тежката машина вече е махната от сградата. „Пуснах клипа едва сега /в края на миналата седмица/, защото бях провокиран. Не може в село Баланово години наред да няма имена и номерация на улиците. Три пъти досега съм сигнализирал с писма кметът на Дупница и областният управител, но без резултат. От там ми отговориха, че кмета на Баланово Явор Митев свикал общо събрание, на което жителите гласували улиците да нямат имена. Това нещо не го вярвам, не може такова безхаберие от негова страна“, категоричен е Занев. „Представете си на някой човек му става лошо. Как медиците да намерят пациента сред 200 къщи в селото. Да не говоря, че можеш да получиш пратка или писмо на адрес. В кой век живеем, като всички хора ние освен задължения, имаме и права“, коментира още Занев.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук