Кобилкина разцепи мрака: Хубавите сутрешни св*рки водят до по-малко войни и агресия

0
3298

Сигурна съм, че ако всеки един мъж се буди сутрин  с една много хубава сви*ка, направена му от любимата жена, в света би имало по-малко агресия, проблеми и войни.

До това прозрение достигна сексоложката Наталия Кобилкина и тя веднага го сподели с фенките си, за да ги окрили в борбата за мир и щастие в света. Още щом постна във Фейсбук крилатата си мисъл, Наталия предизвика взрив от коментари.

Повечето жени отказаха да се включат в мирния процес и спасяването на света от войни. „Да бе, да! Ще ставам рано да му правя кефа, а кой ще облича децата за училище? Да не би той“ – запени се млада майка. Само ще му изостря апетита и той като нерез ще тръгне през деня да си търси още удоволствия подкрепи я друга.

А на мен кой ще ми направи св*рка, за да бъда мила и добра, контрира трета.  „Мъжете са пълни неблагодарници и единственото, с което  трябва да се будят, са шамарите“, написа категорично приятелка на Кобилкина, явно изживяла поредното си любовно разочарование.

Кобилкина започна да успокоява развилнелите се жени и да им доказва ползите от сутрешния интимен акт. Тя обясни и че това, което е написала, е част от новата й книга „10-те тайни на се*са“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук