Кои родни Снежанки разголиха плът за ЧНГ (18+)

0
600

Родните Снежанки и на Коледа зарадваха феновете. Един куп хубавици се съблякоха показвайки най-милото си пред камерите. Палавите ни звезди не пожалиха енергия и ентусиазъм пред камерите, само и само да си покажат ненките пред обектива, пише Hot Zona.Елена Кучкова не стана истинска Снежанка за Коледа, но пък феновете доволно оплакнаха очи. Блондинката се пусна само по елече, което едва прикриваше буйните й гърди.

Мис Плеймейт се изфука не с една, а с цели три горещи снимки–на една от тях бе с убийствена червена рокля и умопомрачително деколте, а на друга се е щракнала само по чаршаф. Несъмнено на Любомир Ников не му е било студено тази зима. Особено в спалнята.

Фолк певицата Емилия също показа дръзко деколте. Половинката на Коко Динев уж е скромна, но се пусна в съвсем нескромен вид преди няколко дена с червена рокля, с убийствено деколте фолк певицата показа твърде много пред камерите. Всъщност цялата й гърда се виждаше. И то на светско парти, където уж трябваше да пази приличие.

Златка Димитрова пък захвърли скромността предпразнично и се пусна неустоимо секси. Изкусителката не показа много от себе си. Само колкото да запали въображението и желанието в мъжките очи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук