Коко от „София – Ден и Нощ“ става писател?

0
1232

Най-забавният съквартирант започва да пише книга, а приятелите са шокирани да посрещнат
един от най-неочакваните гости, който се нанася в квартирата

14 февруари 2016 г., София. В следващите епизоди на сериала “София – Ден и Нощ” от понеделник до петък, в 22:00 ч. по Нова, приятелите от квартирата ще се срещнат с интересни предизвикателства, някои от които ще са решаващи за живота им занапред.

Ново начало очаква Рая и Коко. Принудена от обстоятелствата, Рая загърбва мечтата си и преглъща своята гордост. Тя започва работа с човек, с когото никога не се е разбирала. Най-забавният съквартирант Коко пък има нова творческа идея, която изцяло го завладява – той решава да стане писател. Както винаги обаче, от това произлизат изключително комични ситуации. Трагикомично е и положението, в което изпада Митко. Любовта му с Камелия се оказва не толкова розова, колкото той е очаквал. Чаровният автомонтьор трябва да вземе важно решение.

Много важно е решението, което е принудена да вземе и Симона. Нейната бременност продължава да създава напрежение и да изостря отношенията на всички. Непокорната тийнейджърка се изправя пред най-трудния въпрос в живота си – готова ли е да задържи бебето? Покрай проблемите на Симона Боби е все по-напрегнат и изнервен. Съвсем неочаквано той среща свой стар приятел, който ще му помогне да си върне част от спокойствието.

Най-шокиращата изненада обаче идва от важен документ, за който никой не е подозирал. Този документ ще изправи на нокти цялата квартира, защото ще позволи на много конфликтен човек да се нанесе при приятелите. Ще намерят ли те изход от създалата се ситуация или този път съдбата ще се обърне срещу тях?

Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ“ – тази седмица от понеделник до петък, в 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ“ можете да гледате и в NovaPlay.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук