Колекцията от жени на Григор Димитров

0
2830

Успехите на талантливия тенисист в леглото са не по-малко, отколкото на корта

Григор Димитров напоследък измести фокуса от успехите си на корта към тези в леглото. В България вече го сравняват с Валери Божинов, който пропиля футболния си талант и гръмко се провали на терена заради множеството си скандални връзки.

Оказва се, че Гришо е скрита лимонка и е бил с много пове­че жени, отколкото е известно в публичното пространство. Още като ученик младата на­дежда на тениса демонстри­рал плейбойски наклонности. Учителите му от хасков­ското спортно школо „Стефан Караджа“ и днес си спомнят, че Григор често се закачал с момичета по коридорите. За­помняща се ученическа лю­бов обаче в интимната му би­ография липсвала. Когато се преместил в Испания и ста­нал частен ученик, Димитров веднага събудил женския интерес към себе си. Горещите испанки обаче хич не го впечатлявали и той хлът­нал по небезизвестна българка – дъщерята на Христо Стоичков Мика. По също­то време Михаела усиле­но отричаше двамата да са интимни, но посещава­ше всичките му срещи на корта и неведнъж испански медии ги засичаха да ин­тимничат на обществени места. Аферата им обаче приключила, защото паралелно с Мика, Гришо излизал и с пър­вородната дъщеря на Големия Маргин Александра. Двамата се запознават в жилището на футболния мениджър Лъчезар Танев. Връзката им бързо става сериозна и Григор дори бил ескортиран с джиповете на Маргина до кортовете, където тренирал. Засича­ли го да ходи почти всеки следобед в дома на Александра, но романсът им приключил, защото страховитият й баща отново имал проблеми у нас и подсигурил семейството си със зверска охрана, която притеснява­ла сериозно Григор.

После първата ракета на България тръгнал с краси­ва пловдивчанка, чийто баща също не е за подценяване. Димитров за кратко станал кандидат-зет на прочутия под тепетата бизнесмен Ан­гел Стефанов. И с щерка му Симона тенисистът се разде­лил, защото навикът му сис­темно да кръшка не бил от­шумял, а момичето си изпла­кало очите.

После Димитров се насочва към колежките си в спорта и до днес усилено се говори, че е преспал с всички от челната десетка в женския тенис. През 2008 г., когато пече­ли шампион­ската титла за юноши, на официалния прием негова дама е Романа Табак. Тени­систката от Словакия доста по-късно дава изявление, в което признава за интимните им отношения. Тогава Романа втрещява спортната гилдия, споделяйки, че Григор е пър­вият мъж в живота й и без да се замисли, го определя като голямата си юношеска любов. Всеотдайната Рома­на обаче бързо е заменена от настоящата водачка на ранглистата – Серина Уилямс. Връзката на Гришо и чернокожата тенисист­ка е разконспирирана от парижки папараци, които ги улавят да вечерят в баровски ресторант в лицата на франция. По-късно обаче Серина тръгна с треньора на Григор, а нашенецът се прехвърли в кревата на най-сериозната си половинка до момента – Мария Шарапова. Двамата се запознават на светофар в Милано и бързо признават любовта си пред света.

Гришо е на седмото небе, защото спи с най-богатата спортистка и се шири в луксозните й имения по цял свят. Маша бе много влюбена в хасковлията, обсипваше го с ултраскъпи подаръци и дори стигна до махленска свада с конкурентката си Серина заради него. Всичко изглеждаше прекрасно, но за изненада на всички те се разделиха точно в апогея на връзката си. Заговори се, че Григор е започнал да изневерява системно на Шарапова, а тя пък, от своя страна, се забърка в лесбоскандал. По традиция Гришо не си отдъхна дори и след болезнената раздяла.

Той веднага завъртя главата друга тенисистка – Йожени Бушар.

Българинът потвърди симпатиите си към нея с поредица романтични жестове. Двамата играха приятелски мач на специална платформа край брега на Акапулко, а после си подариха и въздушна разход­ка с хеликоптер. Йожени обаче се оказа поредната прецакана жертва на Григор. Тенисистът бързо я смени с топ красавицата Никол Шерцингер, която доскоро мачкаше чарша­фите с шампиона на „Формула 1“ Люис Хамилтън.

Отношенията им отново лъс­наха благодарение на брилянт­ната работа на папараците. Скоро и двамата по­твърдиха, че се обичат, а Никол набра още по-голяма популяр­ност у нас. Профилите й в социалните мре­жи бяха залети с коментари на българи, които се кефеха от сърце, че Никол може би ще стане българска снаха. Част от тях се превърнаха в крилати фра­зи, като имаше идея да бъ­дат издадени дори в книга. Последният слух е, че Гришо е сменил световноизвестната Никол с нейна популярна у нас адашка. Столичните клюкари шушукат, че тенисистът сери­озно е хлътнал по синоптичката Никол Станкулова, която от години пък е негова закле­та фенка.

Източник: в-к Галерия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук