Колко струва истината у нас днес ли? 100 000 лв.!

0
109

„Волен спечели и тази битка! 100 бона гаранция за това, че е казал истината. И все пак “Бог е над Годжи!”. Не е ли?“

Това написа в социалната мрежа бившият евродепутат Николай Бареков по повод днешното пускане под гаранция на лидера на „Атака“ Волен Сидеров от ареста в столичното следствие.

Сидеров има 14-дневен срок, за да внесе сумата от 100 хиляди лева, за да не бъде задържан отново.

Днес, на излизане от ареста, лидерът на „Атака“ попита: Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш?“. Той бе задържан след като призова българите да отидат на църква за Великден за да покажат, че Бог е над ген. Мутафчийски. Лидерът на „Атака“ определи повдигнатите обвинения като „доста несъстоятелни“.

„Обръщам се към премиера, защото той разпределя средствата в държавата – да се направи ремонт тук, особено тоалетната, защото има спешна нужда. А нищо не се знае. Може и да им се наложи и на тях. Не са нужни много средства, а е хубаво да има нормална обстановка“, коментира Сидеров.

Високата си гаранция, която съответства на гаранция за убийство, Волен Сидеров коментира така: „Има едно убийство, свързано с този празник. След това обаче има Възкресение. Утре е Разпети петък, а в неделя е Възкресение Христово. Поканих българите действително да отпразнуват този празник като най-големия“.

„Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш“, попита наизлизане репортерите лидерът на „Атака“ и посочи, че по темата трябва да се замислят управниците.

/ News24sodia.eu

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук