Командоси нахлуха в бардак и разгромиха оргия на суингъри с 18 жени и 34 мъже (ВИДЕО 18+)

0
4469

В нощта на 28 юли в селището Боровляни до беларуската столица МИнск служителите на Главното управление за борба с разпространението на наркотиците и борба срещу трафика на хора към беларуското вътрешно министерство нахлуха в един от частните домове там. Спецоперацията бе проведена с подкрепата на Специалния отряд за бързо реагиране към МВР на страната.

Представителите на беларуската милиция съобщиха, че в периода от 2016 до 2018 година двама безработни жители на беларуската столица са наемали дома и са организирали там срещу заплащане закрити секс вечеринки. Клиентите те набирали чрез свои познати, обяви в интернет, в социалните мрежи.    Цената на входа на суингър партитата за мъже била между 200 и 370 рубли, а за двойки 120 рубли. Жените участвали в купоните безплатно. Впоследствие, на постоянните членове на клуба били предлагани отстъпки. Парите клиентите превеждали по сметки на организаторите или им ги предавали лично.  Освен случайни участници, на вечеринките често е имало и проститутки, водещи на тематични конкурси, бармани и друг обслужващ персонал, чийто услуги били включени в цената на билетите. В цената също били включени алкохолът, храната, ползването на сауна и басейн.  В момента на операцията в къщата са се намирали 34 мъже и 18 жени.

Сред тях е имало семейни двойки и студенти. Възрастта на участниците е била между 20 и 45 години.  Срещу организаторите на бордея е заведено дело за използване на проституция и създаването на условия за практикуването на проституция. Обвинените са заплашени от до пет години лишаване от свобода.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук