Костадин Костадинов от „Възраждане“ се скри от въпросите на Димитър Байрактаров от коалиция „Справедлива България“

0
148

Костадин Костадинов от „Възраждане“ се скри от въпросите на Димитър Байрактаров от коалиция „Справедлива България“. Цяла седмица Костадинов не отговаря на въпросите, които му бяха зададени от Димитър Байрактаров на 11 септември. Ето и самите въпроси, които зададе Байрактаров на Костадинов тогава:

„Запознах се обстойно с програмата на ПП „Възраждане“ и искам публично да задам няколко въпроса на Костадин Костадинов. Ще помоля членовете на ПП „Възраждане“ да не се превръщат в адвокати на г-н Костадинов, а да му дадат възможност той да отговори.

Често съм слушал Костадин Костадинов да говори за образователната ни система, но дали е обърнал внимание, че публикуваната на сайта програма на ПП „Възраждане“ започва с правописни грешки?

Бих искал да попитам г-н Костадинов, къде са разчетите в програмата на ПП „Възраждане“ и колко ще струват на българския данъкоплатец изложените предложения? Аз не открих числа и разчети в тази програма.

Откъде ПП „Възраждане“ е получило информация, че държавната администрация в България наброява 440 000 служителя? Категорично заявявам, че това е абсолютна лъжа!

Какви решения предлага ПП „Възраждане“ за справяне с демографската криза? Моля да бъдат представени разчети и конкретни стъпки, както и кои са експертите, които ще ползва ПП „Възраждане“.

Как точно ПП „Възраждане“ ще прекрати членството на България в НАТО? Моля за конкретни решения.

Как ще постигне ПП „Възраждане“ съкращаване на полицейския състав, при положение, че иска във всяко село да има полицай? За информация селата в България са около 5000 на брой.

Какъв ще е численият състав на българската армия и с какви оръжия ще бъде въоръжена? Не видях такава информация в програмата на ПП „Възраждане“, но останах с впечатление, че всички ще ставаме войници.

Каква политика ще провежда ПП „Възраждане“ по отношение на ромите и какви решения предлага за тяхното приобщаване? Колко роми членуват в ПП „Възраждане“ и ако има такива членове, колко от тях са включени в кандидатдепутатските листи на партията? Ние в коалиция „Справедлива България“ сме отредили избираеми места за роми с безупречна репутация в нашите листи.

Как смята да върне в България ПП „Възраждане“ хилядите българи, живеещи и работещи във Великобритания например? Надявам се, че Костадин Костадинов добре разбира, че с приказки срещу починалата английска кралица това няма как да стане.

В случай, че г-н Костадин Костадинов не отговори на моите въпроси, аз го каня на публичен диспут в студиото на коалиция „Справедлива България“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук