Косъма от „Под прикритие” флиртува с Ирина Сарачинова

0
1661

Александър Сано бе уловен в крачка с новата си шефка Ирина Сарачинова. Двамата бяха засечени от фотограф на „Ретро” да си шушукат след края на работния ден зад студиото на предаването „Мама готви по-добре”, което стартира наскоро в родния ефир.

Водещ на шоуто е именно актьорът, който се прочу с ролята си на Косъма в кримихита на БНТ „Под прикритие”. Продуценти пък са Иван Христов и Андрей Арнаудов, заради което жената на първия се изживява като шефка на Сано. Вероятно това е причината той да се старае да я впечатли, като не спира да я ухажва с комплименти.
„Сано си е ласкател и винаги му е вървяло с нежния пол. Наясно е, че ако впечатли жената на шефа, има много по-големи шансове да се задържи като водещ, а и да го викат за всякакви други проекти”, обясняват хора от екипа на продукцията. Иначе по думите им актьорът не бил женкар и демонстрирал абсолютна вярност към жена си Нели Атанасова.

Двамата са заедно повече от 10 години и отгледаха в любов и разбирателство сина на бившата гимнастичка от ъндърграунд боса Иво Карамански, на когото тя бе любовница, преди да го убият. Освен това имат обща дъщеричка Ава, която е на 6 години и по случайност е съименница на щерката на шефа му Иван Христов от първата му жена Вихра./РЕТРО

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук