Кошмарна катастрофа край Котел! Млад полицай загина при зверската касапница, две коли са смачкани до неузнаваемост (ВИДЕО) 18+

0
1515

25 г. мъж от с. Жеравна загина в изключително тежко ПТП край Котел. Откаран в критично състояние за лечение в Сливен, няколко часа по-късно младия полицай В. Д. почива вследствие на тежките травми. При излизане от десен завой в условия на мокра и хлъзгава пътна настилка, водачът на лек  автомобил WF GOLF  IV губи управление над колата и връхлита върху идващия в насрещното платно лек автомобил RENAULT, управляван от 56 годишен мъж от гр. Хасково, съобщава kotelnews.com  Шофьорът на “реното” разказа:

„Когато излизаше от завоя не можа да овладее колата започна да прави нещо като дрифтове до момента, в който се блъсна с огромна сила в мен. Беше се завъртял така, че ме удари със задницата си, силно отскочи и се блъсна в мантинелата. Бърза помощ се отзова много бързо. Спряха и други участници в движението за да помогнат, дори в някои от колите имаше лекарки, едната до колкото разбрах от Шумен. Те се включиха в оказването на първа помощ на момчето, което не изглеждаше добре. От удара  не знам по какъв начин беше извън колата, имаше доста кръв.” На мястото на тежкото ПТП пристигна и родственик на пострадалия от Жеравна, който обясни, че момчето е служител на МВР и работи в Бургас, но сега бил в отпуск за няколко дни и всеки ден идвал по това време до Котел за да спортува в градската фитнес зала. ”Опитен шофьор е, познава пътя, все пак е от района, нещо се е случило за да стане така. Колко пъти му казвах да си стои у дома на топло и да си почива…От 1963 г. съм шофьор, що катастрофи станаха на това място и в района на тези завой. Много трябва да се внимава, вижте на 50 метра от тук има два паметника на млади момичета. Малко по-нагоре преди години загинаха десетина деца в автобус, много народ загуби живота си по тези завои. Господ да пази”, заяви роднината на загиналия.

На няколко десетки метри от смачкания автомобил служител на ПБЗН-Котел носеше на ръце голямата газова бутилка на „голфа”, която заедно с обемиста бас каса и усилвателя на аудио уредбата от удара са изхвърчали от задната част на купето. Събралите се коментираха как е възможно това и толкова ли слабо е била закрепена. За близо  половин час движението през котленски проход беше затворено за да може катастрофиралите коли да бъдат евакуирани от екип на пътна помощ Котел. Дежурни от фирмата за пътно поддържане почистиха и обезопасиха мястото на произшествието. По случая е образувано следствие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук