Красива полицайка събра погледите в Пловдив (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Елена Тошевска охраняваше дядо Николай и Здравко Димитров на празничното шествие под тепетата

0
72840

Известно е, че пловдивчанките са най-красивите жени на света, затова не би трябвало да е изненада, че и сред органите на реда под тепетата се срещат ослепителни хубавици. Въпреки това на днешното празнично шествие по случай 24 май погледите на мъжката половина останаха приковани от дивна полицайка.

Тя беше натоварена със задачата да охранява областния управител на Пловдив Здравко Димитров и Пловдивския митрополит Николай, които крачеха в челото на колоната. Полицай Елена Тошевска се справи блестящо и през цялото време следеше зорко по-съмнителните елементи сред журналистите и публиката. Стоманеният поглед и решителната осанка, както и пистолетът на кръста й, респектираха околните.

„Очарователната Елена Тошевска пак разбуни духовете!  Прекрасен човек, майка, жена и приятелка! Нежна жена със смело и голямо сърце!“, коментира нейна приятелка, след като снимките на прекрасната служителка на МВР развълнуваха ценителите в социалните мрежи.

Някои почитатели дори се размечтаха какви престъпления биха могли да извършат в европейската столица на културата, само и само да бъдат арестувани лично от нея.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук