Красимир Каракачанов: БСП няма да пожъне успех на предсрочните избори! Оставката на Борисов е грешка!

0
1325
Антон Хекимян показа на Красимир Каракачанов карта, която илюстрира цветовете на съответните политически сили на двата тура. „Картата не е почервеняла на втори тур, защото БСП спечели изборите. Не се впечатлявайте от нея. Те няма да пожънат същия успех на предсрочните избори“, коментира Каракачанов в студиото на „Тази сутрин“ по bTV.

„Знаете, че в България когато някой загуби изборите започват да го плюят. Аз няма да скоча срещу Борисов. Лесно е да ритнеш падналия, трудно е да говориш със силния“, добави той във връзка с оставката на премиера.

„Не може ГЕРБ да искат да подкрепим бюджета без да е бил коментиран с нас. Искаме да отделим необходимите средства за пенсионерите. Не нормално хиляди пенсионери да взимат под минималния праг. Ние няма да подкрепим бюджета, защото не е обсъден с нас и имаме забележки по него. Ние искаме 830-840 милиона, за да бъде вдигната минималната пенсия“, съобщи Каракачанов.

„Изборите в една страна не могат да бъдат залог за стабилността на страната и интереса на гражданите. Днес ще обсъдим дали ще върнем мандат, ако Плевнелиев ни избере, но най-вероятно ще го върнем“, допълни още той.

„Призовавам генерал Румен Радев да бъде генератор на идеи, а не послушен президент какъвто имахме пет години. Когато политиците грешат той трябва да излезе и да каже „Не така господа”. Това очакват българите“, каза в заключение народния представител./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук