Ку-Ку – бенд ще напусне ли Слави?

0
2815

Слуховете около Слави Трифонов не секват. Този път обаче, те не са свързани с приятелката му Мартина, а с екипа, който стои зад предаването.

Най-верният човек на Дългия в последните години – Иво Сиромахов е напуснал шоуто.

Заедно с него от предаването си е тръгнал и друг от „мозъците” на шоумена – Филип Станев.

Освен че в последните няколко дни не се появиха в ефир, профилите на двамата сценаристи са премахнати от сайта на шоуто и от финалните надписи на предаването.

Трифонов се завърна на екран в първите дни на септември в ролята на гост на собственото си шоу, а като водещи се изявиха сценаристите Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев. Основният слух в медийните среди гласи, че Сиромахов и Станев са се скарали за пари с водещия.

Според друга информация пък, истината е, че са получили и доста по-примамлива оферта от „Дрийм тийм” – компанията на Любо Нейков и Евтим Милошев.

Слух, че пореден кадър на Слави Трифонов – Венелин Венков, го е напуснал, обикаля пространството през последните дни. Причината е внезапното изчезване на Венко от Ку-ку Бенд. От известно време насам барабанистът отсъства от вечерното шоу на Би Ти Ви, а мястото му е заето от Рейди Бризуела. Официалната страница на предаването във „Фейсбук” е засипана от запитвания на зрители относно липсата на Венко, но официален отговор няма. Възможно е музикантът просто да е получил отпуск или да има здравословни проблеми и да не се касае за разрив в отношенията му с Дългия, но факт е, че един по един хората на Слави си отиват, коментират фенове на шоуто. И отиват не къде да е, а именно при Евтим Милошев. Любопитен факт е, че Слави Трифонов нарича барабаниста „живата памет на Бенда“, защото знае броя на всичките песни и албуми на Ку-ку Бенд.

През годините на шоумен номер 1 в България му се наложи да се раздели с доста от кадрите си в Ку-ку Бенд. Най-често Дългия бе напускан от дамите сред музикантите, повечето от които бяха спрягани упорито и за негови любовници.

Такъв бе случаят с певицата Алекс Раева, която обаче и до днес отрича да е имала интимни отношения с дългогодишния си шеф. През 2006 г. тя най-неочаквано се оттегли от екипа на бенда, а официалната версия, която лансира и към днешна дата, е желанието й да гради солова кариера. Според мнозина обаче истината е, че причината е друга, а именно раздялата на Дългия с атрактивната певица в личен план.

Раева обаче далеч не е единствената певица, напуснала Слави. Това направи преди нея и талантливата Нина Николина, докато Трифонов все още водеше култовото шоу „Хъшове”. След това от Дългия и Ку-ку Бенд си тръгна и любимката на публиката – къдрокосият ангел Деси Добрева.

Слави не крие, че човекът, за когото му е било най-мъчно, когато си тръгвал, е именно Деси. „Много хубаво пееше и много ми допадаше да обработваме заедно с групата един изключителен поп глас като нейния. Тя имаше други намерения и реши да си ги следва“, е споделял в малкото си интервюта шоуменът. Според Слави обаче нищо хубаво не се е случило с певицата, след като реши да го напусне, и кариерата й потръгнала надолу. В пресата отношенията им също не изглеждаха платонични. Преди години се носеха слухове за интимна връзка между Слави и Деси.  Именно след нейното напускане Дългия решил да върти любовен романс и да се прехвърли на колежката й Алекс.

След като обаче не му потръгна нито в професионално, нито в любовно отношение с нито една от двете, Слави реши да си намери нова беквокалистка и с конкурс пред очите на зрителите замени певиците с младата и не по-малко талантлива Нели Петкова. Нели се присъедини към екипа на тв водещия и продуцент Слави Трифонов през 2004 г., когато спечели конкурса „Аз пея в Ку-ку Бенд”. Тя бе вярна на Дългия в продължение на няколко години. Петкова обаче също не бе подмината от слуховете, че освен в Ку-ку Бенд се изявява и в леглото на шоумена, докато миналата година в медиите не се появиха официалните изявления на двете страни, че повече няма да работят заедно.

А според най-новите слухове, няма да е далече времето, в което целият състав на Ку-ку Бенд ще каже баста на Слави и ще влее талант и професионализъм в проекти на новия лидер в продуцентския пазар – компанията „Дрийм тийм”, собственост на Евтим Милошев и Любо Нейков.

Образно казано – членовете на „Асоциацията на телевизионните
продуценти” Евтим Милошев и Любо Нейков не само разбиха Славито, но и постоянно му доказват, че те вече са много, ама много по-добри и по-успешни от него в правенето на телевизионни продукти.

Ако обърнете внимание на надписите на „Столичани в повече”, ще забележите как Милошев и Нейков с гордост представят, че са членове на асоциацията, а на тв екрана е изписано Евтим Милошев и Любо Нейков АТП.

Евтим Милушев беше рамо до рамо до Трифонов, но се скараха за пари и влияние. Дългия беше убеден, че ако напусне, Милошев ще се провали с гръм и трясък. Но Евтим натри носа на Слави, като направи шоуто „Комиците”, което не само веднага впечатли – но и с времето стана много по-идейно, по-интересно и по-хубаво от изтърканата плоча на Дългия, дето я върти всяка вечер.

Евтим би Дългия и в чисто финансов план, защото успя да дръпне спонсори и рекламодатели, с което нанесе жестока рана в „тялото” на и без това западащото шоу на Дългия.

Симпатичното и наистина смешно шоу „Комиците” докара предаването на Слави дотам, че го направи опашкар. Дългия беше един от лидерите, но се свлече чак на 17-то място. Рязкото падане обаче продължи и „Шоуто на Слави” се свлече чак на 35-то място в рейтингите на агенция ГАРБ. И всичко това – благодарение на Евтим Милошев. Той не само направи по-доброто шоу, но и обезкърви Дългия си враг, като му отмъкна изпод носа най-добрите актьори.

Росен Петров също отиде при Милошев. Може би точно Росен удари най-силния шамар на Слави в морален план. Защото те навсякъде изтъкваха, че са не просто приятели – а много големи приятели. Но както са казали древните и мъдрите: „Само от истински добър приятел става качествен предател”. А англичаните добавят: „Няма вечни приятели, има вечни интереси”. Затова Росен и Слави смениха шапките със скандал. Развалиха калимерата, както биха се изразили едни наши южни съседи, а от всичко това пострада отново Трифонов.

Той беше жестоко ударен по самочувствието. Избяга от него, „предаде го” най-близкият му – човекът, който знаеше и най-интимните му тайни.

Камен Воденичаров е един от малкото, който с нищо не пожела да навреди на Слави. Напротив, в интервютата, които даваше, винаги се стремеше не само да демонстрира добро възпитание и да запази бон-тона, а и говореше някак меко и всеопрощаващо.

Пълен антипод на Трифонов като характер. Камен създаде „Ку-Ку”
заедно с Петър Курумбашев, Любен Дилов-син, режисьорът Христиан Ночев и неколцина други. То се появи за първи път на 27 януари 1990 г. Камен го направи силно шоу, а Трифонов изобщо го нямаше. Той се появи чак на третата година на предаването. Воденичаров се предовери, допусна Дългия до себе си и до властта в шоуто, а Трифката взе, че му го отне и напълно го отстрани от „Ку-ку”. Сега може би съдбата си връща на Дългия за тогавашната недобра постъпка. Загубите му растат, рейтингът му отдавна е паднал, а към изречението за добрите и лошите момчета, с които Слави някога се надуваше, хората добавиха един неприятен край. И стана: Добрите момчета отиват в рая. Лошите където си поискат. Но най-често – на майната си”.

Мотото на Слави с последното допълнение, което си е чиста гавра с него, стана толкова популярно, че антифеновете му заляха с него интернет.

Титанът на мисълта Дилов напусна Слави пръв и може би това постави началото на края. В смисъл, че след тръгването на Дилов, изведнъж свършиха и добрите идеи в шоуто. И най-вече – със заминаването на Любо си замина и оригиналността. Дилов си отиде без драми, без скандали и без циркове. Хората с памет още не са забравили, че той е един от истинските създатели на „Ку-Ку”, но никой не го чу като натякване от неговата уста.

Любен Дилов-син спокойно продължи по пътя си самостоятелно, написа книги, стана депутат, влезе с голяма крачка в политиката и може би винаги ще остане там. За дългите години, в които е разделен с Трифонов, Дилов-син само на два пъти се заяде с Дългия. Първият път беше, когато ошашави цяла България с отвореното си писмо, озаглавено: ..Слави, смени си лайняните сценаристи или се кандидатирай за депутат”. А вторият път го жегна в „България търси талант”, когато каза на някакъв имитатор на Дългия: „Аз съм тесен специалист по Слави Трифонов. Твоят голям проблем е, че пееш по-вярно от него”.

Иначе, като изключим заяжданията със сценаристите, квалификацията, че са наакани, с извинение и няколко изпуснати, но на място казани и добре премерени иронични лафа, Любен Дилов-син се държи съвсем джентълменски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук