Кърваво меле край Раднево! Един загина на място, мъж и дете са с опасност за живота

0
1385

Един човек загина, мъж и 7-годишно дете са с опасност за живота, четвърти е в травматология при тежка катастрофа край Раднево. Жестоката катастрофа стана вчера около 14,40 часа на главен път ІІ-57, на надлеза над автомагистрала „Тракия“. Полицията е установила, че 61-годишен водач от Стара Загора, е управлявал в посока запад, лек автомобил „Опел Астра“.

Водачът е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в движещият се в посока изток автомобил „БМВ“, управляван от 23-годишна жена също от Стара Загора. При удара водачът на „Опел“-а е починал на място. Возещият се до него на предната дясна седалка 29-годишен мъж е откаран и настанен в отделение по неврохирургия при МБАЛ „Проф. д- р Стоян Киркович“ с пет счупени ребра, фрактура на дясна ключица, фрактури на ляво коляно и тазобедрена става и кръвоизлив в белите дробове. Има опасност за живота му.

Возещият се на задната седалка в колата 38-годишен мъж е откаран и настанен в травматологично отделение на същата болница с фрактура на лява подбедрица и фрактура на ляво бедро, без опасност за живота, а возещото се също на задна седалка в „Опел“-а 7-годишно момче е откарано и настанено в отделение по неврохирургия с фрактура на дясно бедро, фрактура на лява ръка, контузии на бял дроб и мозък и фрактура на лицева кост. Има опасност за живота на детето.

Водачката на „БМВ“-то е получила фрактура на дясна пета. Обслужена е в ЦСМП – Стара Загора и е освободена за домашно лечение, без опасност за живота. Взета и е кръвна проба за анализ. По случая в Районното управление в Раднево е образувано досъдебно производство.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук