Ламбо пропуска сватбата на сина си във Флорида – червеният депутат със забрана да лети за Америка заради болнави крака

0
1834

Ще се наложи Стефан Данаилов да пропусне сватбата на Владимир – единствения си наследник. Навръх 75-ия му рожден ден на 9 декември извънбрачният му син от актрисата Ирен Кривошиева ще сключи брак с дългогодишната си приятелка от Америка Виктория, с която е сгоден от пет години, но тържеството ще се състои в далечна Флорида.

Ламбо отдавна е дал своята благословия за подготвяния брак и е бил първият, когото бъдещите младоженци поканили за празника си. Когато научил, че Владимир и снаха му са избрали да сключат брак на 9 декември, в началото се стъписал от избора им. Майор Деянов се смутил най-вече заради това, че все някога ще си отиде и тогава семейството, вместо да празнува брака си на всеки 9 декември, тази дата неминуемо ще им навява тъжни спомени за него. В крайна сметка обаче уважил желанието на Влади и Виктория, които ще узаконят връзката си според законите на щата Флорида.

За град Сарасота резервирани самолетни билети вече имат Ирен Кривошиева и съпругът й Николай. Към тях обаче Ламбо няма да се присъедини. Заради крехкото му здраве личният лекар на Мастера горещо му препоръчал да не предприема дългото пътуване през океана, още повече че в последните седмици той отново е болнав, издават съпартийци на заместник-председателя на БСП.

В последните години големият актьор преболедува дълъг списък с диагнози и сега почти не излиза от дома си. Данаилов гледа да се щади, като не се натоварва с прекалено много работи и пази нервите си, предимно покрай драмите, които раздират в последно време партията столетница. Точно с тази цел Ламбо пропуснал извънредния конгрес на БСП в края на октомври и изрази своята подкрепа за Корнелия Нинова с отворено писмо.

Бившият министър на културата сега се надява сватбата на Владимир и Виктория да премине по мед и масло, а след нея ги очаква в София, където да полеят щастливото събитие и с него. Младоженците влезли в положението му и дори го насърчили в желанието му да не пътува за Флорида, за да не рискуват здравето му.

Данаилов пребори коварен лимфом, който му бе открит преди четири години. От агресивната химиотерапия имаше проблеми със зъбите, както и с очите. Наскоро пък се оплакал, че и краката му взели да го предават. Затова и не смеел да литне към далечна Сарасота.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук