Лекарският екип на Слави Трифонов: С такова чудо не сме се сблъсквали! (шокиращи разкрития от последните дни)

1
13389

Слави Трифонов успя да ошашави и лекарите, които го лекуват!

Вече втори ден обществеността не спира да се вълнува за състоянието на Слави Трифонов. Който претърпя изненадваща, спешна и доста тежка операция на крака в събота. До понеделник това се пазеше в тайна, но тя беше разкрита от заместника му в шоуто Иво Сиромахов.

За огромен късмет се оказа, че операцията на Слави Трифонов е преминала успешно. Това, което не знаехме е, че му е била поставена изкуствена става. Тъй като неговата собствена на практика е станала безполезна.

Според слухове, Дългия е бил опериран във ВМИ в столицата, но негови близки от кухнята на Би Ти Ви довериха, че той е предпочел клиника в Германия. Лекарският екип, който постоянно е около Слави Трифонов през годините обаче споделя, че такова чудо като него не е срещал.

На практика шоуменът сам си докарал голямата беля на главата и то още от фаталното счупване на тазобедрената става преди години в Стара Загора.

„Тогава го оперираха и му обясниха, че задължително трябва да остане на легло поне месец. И изобщо да не става от него. А той какво направи – на четвъртия ден стана и хукна по задачи в студиото. Е, няма такъв инат. Докара си възпаление, температура и сериозни усложнения, а оттогава болките просто не спираха и ставаха все по-силни“, коментират от екипа.

Слави Трифонов ставаше все по-трудноподвижен през годините, а по време на трите си концерта в Арена Армеец се срина напълно. Този товар и напрежение било тотално противопоказно за състоянието му, но работохоликът в него не спял.

„Ако щете вярвайте, но той до последния момент не щеше да се оперира. Заинати се и тропна с крак – твърдо не. Зверските болки в ставите и гръбначния стълб обаче го принудиха. Толкова силни, че чак ревеш от болка“, разкриват източниците.

Лекарите този път размахали пръст пред лицето на Дългия и му казали, че ще изпълнява заръките им и не щат дума да чуят от устата му.

„Ще лежи и ще пие лекарствата, които трябва. Дълго време той упорстваше и да взима хапчета, защото искаше постоянно да бъде в час с всичко, което се случва с него и около него. Но не може така. Има време за всичко, здравето е най-важно“, убедени са от обкръжението на чаровника.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук