Лечителят Георги Борисов: Представя уникалните билкови мехлеми за рани, вени и гъбички – Крисвал

0
18774

Лечителя Георги Борисов, споделя своя опит в подпомагането на лечението на всякакви рани, в т.ч. диабетни, а също и проблемни вени, и гъбички. Народният лечител практикува също така чекръкчийство, радиестезия и билколечение. В нашия разговор ще засегнем и други теми, които вълнуват хората и касаят тяхното както физическо, така и душевно състояние.

– Г-н Борисов, преди година публикувахме интервю с вас, в което говорихме за лечението на дископатия, ишиас, плексити, шипове. Тогава ни разказахте за чекръкчийството, което практикувате повече от 12 години. Какво ще споделите сега с нашите читатели?

– Искам да предложа на вашите читатели лечебни мехлеми, които помагат при редица заболявания. Всъщност, става дума за три вида мехлеми, които са козметични продукти, но са създадени почти изцяло от натурални съставки. Единият помага в лечението на рани, другият – на вените, капилярните мрежички, хематомите, третият е противогъбичен. Мехлемите са изпробвани и тествани над 7 години, притежават нужните сертификати. Най-напред съм ги тествал върху себе си, после върху познати и желаещи.

– Какво представлява мехлемът ви за раните?

– Първо да отбележа, че в състава на всеки мехлем има билки, восък, зехтин и витамини. Конкретно витамин А за трите мехлема, като в този за раните има и витамин К. Мехлемът повлиява ефективно всякакви рани, в т.ч. диабетни, както и следоперативни за по-бързо зарастване. Този мехлем действа най-добре при загниващи рани – били те усложнени следоперативни или от залежаване.

Полезен е и при изгаряния, подсичане, акне, екземи. Помага при псориазис, също и за лечение на сърбящи бенки, при синузит и хрема. Ефективно повлиява напукани ръце и крака, мазоли. Когато се използва за разтегнати сухожилия и бръчки, можете да добавяте една равна кафена лъжичка сода бикарбонат. Мехлемът за рани е ефективен и при кожни абсцеси, и анални фисури. Възстановява кожата след епилация и други кожни манипулации. Този билков мехлем е успешно допълнение към лечението на кожни обриви и раздразнения по кожата. Повлиява някои форми на невродермита. Моя клиентка само преди дни го използва и сподели, че след 3 пъти намазване ефектът вече е налице. Приложението е много лесно, просто се нанася на тънък слой на засегнатия участък.

– Споменахте едно упорито заболяване – псориазисът. Как се прилага при него и какъв е ефектът?

– Псориазисът има различни форми, като при повечето от тях помага мехлемът за рани, но понякога се оказва ефективен и противогъбичният мехлем. Ако не помогне единият, тогава опитвате другия мехлем, основен обаче си остава този за рани. Характерното тук е, че е необходимо да се използва чесън, преди нанасянето на мехлема. Скилидката се реже на две части и се трие засегнатото място, след което се намазва с мехлема. В случая скилидката чесън действа като упойка, в смисъл засегнатото място е готово за третиране и поема “лекарството”. Това съм го установил от практиката.

– Какво трябва да научим за употребата и ефекта от мехлема за вени?

– Този мехлем помага не само при разширени вени, но и при капилярни мрежички, хемороиди. Освен това подобрява лимфния застой, полезен е при хематоми.

При хемороиди се нанася вътрешно. Относно лимфния застой, се третират евентуални бучки по гърдата, причинени от него. Приложението е само външно и мехлемът е много ефикасен. Освен това, има и охлаждащ, и хидратиращ ефект. Нанася се на тънък слой върху засегнатите участъци.

– А какво ще споделите за противогъбичния мехлем?

– Този мехлем се използва против всякакъв вид гъбички – по тялото, под ноктите, при наличие на пърхот, лишей, също и при гъбички в ушите. Да не пропусна да кажа, че той помага и при вагинални гъбички, като нанасянето тук е вътрешно, в областта на влагалището. По отношение на гъбичките по краката, тук също се използва чесън, след което се нанася мехлемът. Оставя се да попие известно време, без да се обуват чорапи. Установил съм от практиката, че така действа по-добре. И този мехлем има охлаждащ ефект, нанася се по същия начин като предишните два.

– А имат ли противопоказания тези натурални продукти?

– Мехлемите не трябва да се използва от хора, алергични към билки и пчелни продукти. Много трябва да се пазят очите. Разбира се, в никакъв случай не се прилага орално.

– Какво ще ни посъветвате да направим, когато сме изтощени от стрес и болести. Как да повишим енергията си, за да си помогнем?

– Да не таите в себе си злоба, завист и омраза. Енергийната вълна около всеки човек е над 8 метра. И ако в тези 8 метра бушува негативна енергия, тя завлича всичко покрай човека и той се депресира.

Старите хора са били много мъдри, за да кажат за някого – бягай далеко от този човек, т.е., усетили са, че ако е близко, им влияе лошо. Въпреки, че не са знаели дължината на вълната тогава.

Затова, ако човек таи в себе си злоба, завист, той се унищожава сам, късметът и успехът бягат далеч от него, той буквално затъва. Ако успее да изрази радост за даден човек, за дадено нещо, му се дава Божията благодат. И най-важното – да благодарим, да сме благодарни, че сме на този свят, че сме живи и здрави и Бог ни пази, въпреки нашите лутания за достигане на истината.

Ще посъветвам хората да ходят по планината и да се молят природата да ги зареди с енергия. Тя е навсякъде около нас. В тази връзка съветвам, който има възможност, да посети църквата на Преподобна Стойна. Такъв сноп от силна положителна енергия те зарежда, че не може да се опише. От мястото, където тя е медитирала, наистина струи сноп от енергия. Както е и при леля Ванга на Рупите. На такива свети места, зареждайки се със силна енергия, човек започва да се прозява, това значи че изчиства негативите от себе си…

Разбира се, много такива свети места има в България. Човек се зарежда с енергия, ей така, без нищо да дава – отваря сърцето и душата си и поема колкото си иска. Чувства се прероден, отпочинал. Че малко ли е да ти се прочисти душата от тежестта на този огромен стрес, на който сме подложени?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук