Лили двойно по-лакома от Кеца

0
1251

Двойно по-лакома от Васко Кеца е примата Лили Иванова. Певицата, която довечера има концерт в изискания ресторант „Лебеда“ в Панчарево, се оказа два пъти по-скъпа от колегата си. Само след месец Васил Найденов има изява на същото място, но почитателите на родната естрада ще могат да се насладят на хитовете му срещу много по-скромна сума от тази за Лили.Цените на билетите за участието на Иванова са между 50 и 120 лв. Гостите трябва да консумират храни и напитки за най-малко 20 лв. Заради големия интерес в продажба бяха пуснати и билети за правостоящи.

Кеца го раздава много по-скромно. От „Лебеда“ Васко ще прибере минималния си хонорар и ще трябва да се примири с мисълта, че примата далеч го е задминала по приходи. Цените на билетите за неговото участие са много по-приемливи – между 55 и 60 лв.

Концертът в Панчарево тази вечер е поредната златна мина за Лили. За два часа Иванова ще си тръгне с най-малко 20 бона печалба, изчислява в. „България днес”.

Както преди всяка своя изява, примата се е подложила на своя нечовешки режим. Лили е всеизвестна със зверските диети. Иванова спи много, яде малко и не говори с почти никого, за да запази гласа си. И този път певицата не е изневерила на принципите си и от няколко дена кара само на вода с мед в пълно усамотение, за да е в добра форма пред баровците тази вечер./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук