Линейка хвърчи към дома на Георги Христов: Певецът много зле! (още подробности)

0
2637

Любимият на поколения българи Георги Христов на ръба!

Любимият изпълнител на поколения българи Георги Христов ужаси приятели и фенове. Линейка хвърча към дома му преди дни, а докторите настояли за незабавното му въвеждане в спешното отделение. Причината се оказа обилен запой, който едва не убил гласовития талант, съобщава вестник “Таблоид”.

Отдавна е ясно, че Георги Христов не е сред въздържателите. Самите Катя и Здравко от Ритон подробно разказаха за алкохолните му пристъпи и изцепки по време на участието си във Вип Брадър. Този път обаче Жоро прекалил повече от обичайното.

Знае се, че Георги Христов не пипва чашка преди 19 часа вечерта. На гости обаче изненадващо му отишъл неговият приятел композиторът Мишо Желязков, който отдавна живее в Канада. Със себе си той донесъл бутилка от канадското питие “Карибу”, което е смес от уиски, кленов сироп и ром.

Георги Христов първо си направил кафе, защото още било рано за твърди питиета, но сладките приказки го отпуснали и решил да си сипе и да отпуснат душите. От дума на дума и от чашка на чашка, двамата така се отпуснали, че настанал същински ад.

Мишо и Жоро пили докъм 4 часа след полунощ като на няколко пъти се обаждали на таксита, за да си поръчват по литър скъпа водка, пише “Таблоид”. В един момент Христов не издържал. Прилошало му зверски, започнал да диша като риба на сухо, а пулсът му скочил до тавана.

Стягането в гърдите и общото му тревожно състояние накарали приятелят му да позвъни незабавно на 112. Линейката дошла веднага, а медиците настояли да закарат Георги Христов в спешното. Той обаче твърдо отказал и дори се разлютил.

Екипът медици установил аритмия от препиването и в крайна сметка поставили на певеца банка с глюкоза и витамини, за да не се обезводни от започналото повръщане.

За късмет, на следващия ден той бил съвсем добре и дори не помнел много, много от случилото се, пише “Таблоид”. Предвид възрастта си обаче, Христов ще трябва да се замисли и да намали количеството огнена вода, което ще приема занапред.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук