Лично от Николета Лозанова: Равносметката за изминалата 2015-та + Галерия

0
2000

Водещата на “Папараци” публикува няколко снимки във „Фейсбук“ от ваканцията си в Обединените арабски емирства. Лозанова се е тагнала в петзвезден хотел, който е с изглед към плажа на полуострова Палм Джумейра.
Николета публикува в социалните мрежи и доста дълга равносметка за отминалата година и отново демонстрира огромно самочувствие.

Скоро, когато опиша живота си в книга, безспорно създавайки бестселър, главата от нея, описваща 2015-та година, ще носи името – „Целуната от Бог“! Изминаха 365 дни, през които получих безценни уроци, както от съдбата, така и от определени хора! Беше ми трудно, на моменти тъжно, но една усмивчица сякаш ми говореше: „мамо, и това ще мине“ и то ми минаваше буквално след секунда, така че благодарени на Никол, за 365 дни, съм била самотна и отчаяна, едва 365 секунди – уникална статистика…“, пише Николета.

„Много хора си мислят, че съм просто медиен продукт и ме подценяват, но без да искам да се доказвам пред никой, съдбата ми показа, че аз съм „избраната“. Избрана съм да докажа, че нещата, които ми се случиха в личен план през 2015-а, за мнозина ще звучат като научна фантастика! Е, не съм стъпила на Марс, защото не съм пожелала, бях на страхотни места, с още по-страхотни хора! Не съм се срещала с извънземни, защото не съм пожелала, но хората, които влязоха и най-важното „държат ме за ръка“ и през 2016-а година, са наистина „извънземно“ невероятни. Фактите, не аз, го доказват! Е, ако престанете да гледате на живота ми просто като на жълта хроника, ще се научите и вие правилно да мечтаете, и равносметката ви за всяка изминала година ще е като моята, поне три стъпала нагоре, спрямо предишната!!! Добре дошла, моя щастлива, любовна, успешна и незабравима 2016-та, нямам търпение да те изживея!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук