Луда ли е Мегз? Или пример за младото поколение? Вижте как свалиха перуката й!

0
2787

Миглена Каканашева се оказа още по-бойна и нахална, отколкото медиите я изкарваха.

Че е себична, че е особена, че е различна, всички го знаехме.

Но че ще влезе в изповедалнята и ще поиска Биг Брадър да й свали перуката, понеже фризьорът й е забравил да дойде, това мина всички очаквания за скандал и събуди дори задрямалите зрители.

Виж какво, Биг Брадър, аз си спазвам уговорките в договора, бъди така добър и ти да ги спазваш. Имам подписани условия, че при мен ще идва личният ми фризьор. Влязох в предаването с перука. Запознах да се чеша цял ден, защото главата ме засърбя. Фибите ми се забиват в главата и ме боли. А днес фризьорът трябваше да дойде, но не дойде. Вдигам бунт! – тропна с крак пишман дизайнерката.

Ама аз ли да ти сваля перуката – запита с учудване гласът зад кадър. Ако трябва и ти – тросна се временно русокосата дама. А ти не можеш ли сама – усъмни се Биг Брадър. Не мога! Има фиби, има лепило, ти не разбираш ли, залепена ми е на главата с лепило! – озъби му се с фасетите си Миглена и заяви, че няма да мръдне от изповедалнята, докато не й доведат фризьора. И всичко това се разигра малко преди полунощ.

Тя реагира като нацупено дете, започнаха да я защитават коментиращите. На принципа е – мъж  го искам, сега го искам.

Какво дете бе, хора, избухна Патрашкова. Мегз е на 27 години и е жена! На нейната възраст жените имат семейства, деца, въртят къщи, вземат важни решения, работят, отговорни хора са. А не реват в изповедалнята, че ги сърби главата от перуката.

Емануела пък издаде, че подобни перуки са с водно разтворимо лепило и няма нищо сложно да застанеш под душа и тя сама ще падне от главата ти. Няма нужда от драми.

Част от коментиращите нарекоха Мегз революционерка, която давала пример на младото поколение как да отстоява правата си. Други обаче заявиха, че просто е лигла и се държи така, за да извлече дивиденти за себе си и да се хареса на хората отвън.

Дали се хареса, не знаем. Само знаем, че си умряхме от смях и съжаление, докато ревеше за прословутата си перука и че главата я сърби, защото три дни не си е измила косата в името на красотата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук