Лудница на пътя край Пловдив! Шофьор на бус подкара в насрещното, размина се на косъм с автобус (снимки)

0
1016

Истинска лудница на пътя е предизвикал шофьор на бус. На Голямоконарско шосе в Пловдив вчера сутринта мъжът в подкарал автомобила си в насрещното движение и е предизвикал смут в останалите участници в движението. За инцидента съобщава TNS.bg, позовавайки се на очевидец, който е заснел опасната ситуация.

Останалите шофьори започнали да натискат спирачки и да се отбиват вдясно, за да избегнат инцидент. На косъм се разминала и катастрофа с пътнически автобус, който засякъл челно нарушителя.

Ето какво ни пише Борис Вучев:

„Пътувам по Голямоконарско шосе към магистралата и когато достигам отбивката за Съединение (преди моста), виждам бял микробус мерцедес, който идва от магазин Джъмбо и се включва в платното за насрещно движение. Виждах как всичките коли започнаха да натискат спирачките и да се свиват вдясно, за да избегнат ПТП.

Не стига това, ами на отбивката под моста, където можеше да коригира посоката си на движение, той зави наляво и продължи да се движи в насрещното, и то в най-лявата лента, където се засече с пътнически автобус. Автобусът отби в дясната лента, за да избегне челен сблъсък с микробуса. След това зави по пътя за с. Радиново и след 300-400 м влезе в Балкан Стар.

За съжаление работното ми време съвпада с това на КАТ и нямам възможността да подам сигнал, както си му е редът. Затова се обръщам към медиите, а оттам дано КАТ се самосезират за този потенциален убиец, малко са ни другите …”

За щастие, пострадали няма, но това е чист късмет! Надяваме се органите на реда да предприемат съответните мерки.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук