Луна лъсна в скандални сцени! (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

0
2219

Вчера ви разкрихме, че певицата Луна крие срамна сексуална тайна. Е, днес това се потвърждава, след като се появиха лесбо сцени с нейно участие. „Изпитах оргазъм по време на снимките на песента ми „Чики-чики“. Възбудих се зверски, докато фотомоделът Диана Великова докосваше гърдите ми с върха на пръстите си.“ Това признание направи скандалната фолкпевица Луна, малко преди да влезе в сезона на най-харесваните на „Вип Брадър“.

„С Луна много си допаднахме. И двете получихме оргазъм още на снимките, след като се пипахме“, признава и самата Диана Великова. Песента „Чики-чики“ Луна записва през 2002 година. Тя е снимана в един от апартаментите на певицата в столицата. В снимките й партнира надарената със супергръдна обиколка Диана Великова. Двете се съблекли, както ги е майка родила, и се галили по най-интимните места.

„Харесах много Диана, защото аз не бях водещата в леглото. За първи път се оставих в ръцете на друг човек. Доста време след бурната сцена двете лежахме и не ни се ставаше. От тогава с Диана се виждаме всеки ден“, казва Луна.

„Исках да снимаме клипа в моята спалня, за да се отпусна. Правиха ми татуировките 4 часа преди да започнат снимките. Кръвта ми се смрази, затова изпих три чаши червено вино. От тях погледът ми блесна“, спомня си Луна.

В скандалния клип й партнират и двама мъже – двукратният световен шампион по вдигане на тежести Златан Ванев и фотомоделът Филип, пише blife.bg.

https://www.vbox7.com/play:899d2d0326

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук