Любовен скандал разтресе бургаския затвор, главен надзирател вършил куп гнусотии

0
204

Жесток секс скандал тресе Затвора в Бургас. В затворническото общежитие в село Дебелт проверяват три жалби срещу развратното и по думите на вътрешен човек – на моменти дори неадекватно поведение на главния надзирател Виктор Новаков.

Това съобщава „Флагман“. Сигнал до медиите с изключително стряскаща информация е изпратил отлично информиран източник, пожелал да остане анонимен заради своята и сигурността на семейството си.

В продължение на няколко месеца в Затвора в Дебелт, където лежат пандизчиите, осъдени на лек режим, главният надзирател Виктор Новаков всявал смут с необуздания си нагон и неприлично държание спрямо подчинените си колежки.

Поведението на 41-годишния служител под пагон от Силистра минавало всякакви граници, а жените започнали да се стряскат от интимните му предложения, които първоначално били само в sms-и, изпращани по всяко време на денонощието, след което ескалирали дори в нападения.

Сексуалният тормоз бил непрестанен, въпреки множеството забележки, които двете инспекторки му отправяли и многократно го молели да спре с вманиачената интимност. Проверка показа, че жалбите подадени срещу Новаков за непристойно сексуално поведение, са от две негови колежки, но имало и трето оплакване – от домакинката на общежитието в Дебелт, според която в пристъп на ярост главният надзирател е опрял нож в гърлото й.

Трите жалби са изпратени до Министерството на правосъдието, където от Главната дирекция „Изпълнение на наказанията“ (ГДИН) назначават незабавна проверка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук