Любовниците на Дарина Павлова – Горчивата истина!

0
3788

Интимното тефтерче на Дарина Павлова прелива от мъже с гореща кръв, разказват близки до българската милионерка, която в момента живее в Италия и Америка.

Напук на възможностите и класата си вдовицата на Илия Павлов е отбелязала явка в леглото и със засукан циганин, твърдят още те.darina-11

Самата Дарина не крие страстта си към по-мургавите мъже, па макар и те да са от малцинствата. Павлова намирала тъмнокожите представители на силния пол за изключително сексуални и горещи, а не на последно място те били в предпочитанията й и заради легендите са големите си достойнства. Сред атлетични младоци, известни манекени и богати бизнесмени от цял свят, имало и български циганин-бачкатор, който можел да се похвали, че е мачкал чаршафите с една от най-богатите нашенки.

Преди 4 години Павлова била по родното Черноморие, където инспектирала хотелите си и случайно й се отворил късмета с млад ром, разказват запознати. Дарина отдъхвала в хотела си в Свети Влас, където на приземния етаж текъл строителен ремонт. Казанлъшката дива се завъртяла няколко пъти покрай обекта, за да го нагледа, но вместо стените и арките в помещението очите й попаднали на засукан атлетичен ром. Дарина завързала разговор с бачкатора, който в крайна сметка завършил в леглото. Пред дружка по-късно тя споделила, че това било едно от най-щурото й и запомнящо се сексуално преживяване, а строителният работник си свършил отлично работата с мистерията.

За най-близките приятели на милионерката не е тайна, че самата тя дели мъжете на два типа – едните за леглото, а другите за пред обществото.дарина павлова

Вдовицата на покойния Илия Павлов е популярна с почти безкрайния си сексуален нагон, който тя е задоволявала с мъже от какви ли не националности. Сред партньорите й обаче нямало нито един руснак или скандинавец, тъй като Мадам Мулти никак не си падала по белокожи мъже.

С последната си „придобивка” Дарина Павлова откри летния сезон на плажа в Ибиза. Богатата вдовица на Илия Павлов събра цяла тумба приятели, с които си отдъхва на плажа през деня, а вечер вилнеят по заведения в курорта, посещаван предимно от млади хора. Самата Дарина обаче се вписва чудесно в обстановката, тъй като малцина могат да й дадат 50 години. Половин век тя чукна миналото лято с пищно парти, на което представи и младото си гадже – сексапилният актьор Джулио Берути.дарина павлова и джулио берути

Двамата преди няколко месеца бяха разделени от италианската преса, но според близки до Мадам Мулти връзката им все още е факт. Медиите писаха, че Джулио е заминал да работи в Щатите и е зарязал Дарина, но се оказа, че самата тя му е помогнала да се уреди в Холивуд с роля и е наясно с това какви ги върши зад Океана, докато тя е в Рим.

Мадам Мулти обаче не искала да се афишира връзката им, за да спре клюките, и за това си пусна снимка само с пиара си Сандро Рубини, както и с няколко приятели.

Даринка Георгиева е родена на 30 май 1963-а година в Казанлък. Когато красавицата е на 16, умира майка й. След трагедията момичето от провинцията си събира багажа и се озовава в София. Приемат я във ВИТИЗ – в класа на проф. Елка Михatanasайлова, където състуденти са й Мартина Вачкова и Чочо Попйорданов. Приятелствата й в столицата са разнообразни – от бедни актьори до мастити бизнесмени. Дарина поддържа впечатляващ външен вид и се носи в лукс дрешки. Според зли езици, за да има този стандарт тя е принудена да пръска артистичния си чар и по частни покани – т.е. била нещо като елитна гейша. Това потвърждава в медиите преди време и видният столичен тарикат Атанас Панайотов – Наско Краставицата: „Дарина проституираше! Илия Павлов я взе от сутеньора й Данчо Ташев”, хвърли бомбата той.

Всъщност не Илия Павлов, а Иван Славков е бил първият известен любовник на Дарина, категорични са паметливи нейни състудентки. И до днес те си спомнят как Батето я вземал след лекции със сребристия си мерцедес S-класа (тип „пура”), единствен по рода си в България тогава, за да я води по партийни купони и светски вечеринки. Тя дори придружава Славков на важни държавни визити и командировки. „Не говоря по вестниците за жените, с които съм бил. А че Дарина беше готино парче, спор няма. Казвахме й Розичката. Абе, виж какво, пиши, че аз съм пръв във всичко в международен мащаб. Много преди Берлускони съм открил готините мацки”, коментира в типичния си стил Батето пред медиите.

59Най-известната изневяра на Дарина Павлова е с шефа ВИС-2 Георги Илиев (твърди се, че съпругът й знаел за нея). Подземният бос си уреждал рандевутата с г-жа Мулти в тайна стая в своята дискотеката „Домби”. Главния дори не криел аферата си с казанлъшката омайница, която според мълвата си била загубила ума по него. Градска легенда от онова време носи, че при една от срещите им той умишлено разкъсал бутиковите дрехи на Дарина и верижката на часовника й – според едни от страст, а според други – защото го ядосала, като не се появила навреме на повикването му. Според мълвата „филмът” „Бий ме, обичам те” имал не една и две серии.

6Следващите любовници, които приписват на Павлова, били далеч по-миролюбиви и нежни. В списъка се нареждат чернокожият й фитнес инструктор, треньорът й по кикбокс в Америка и младият манекен Мариян Кюрпанов, с когото често бе засичана в Милано, далеч от любопитните очи на родните хроникьори.

„Илия знаеше за изневерите й, но си затваряше очите. Той си имаше всяка вечер различна хубавица, в последните две години от живота си спеше с Ивайла Бакалова. Между другото Дарина му уреди Ивайла, тя ги запозна и направи манекенката официална любовница на Илия”, свидетелства запознат с историята, потвърдена преди време и от „голямата уста” и стара светска лъвица Руслана Попова.

Освен с млади красавци преди време приписаха на Дарина и флирт с мастития бизнесмен Едуардо Мирорио.

Щатските медии пък я свързаха с български мошеник – 34-годишен мъж с инициали Б.Р., който имал бизнес във Флорида с автомобили под наем.

1871И слуховете, че Дарина Павлова има вземане-даване със Силвио Берлускони, получиха нагледно доказателство! Италианските медии спипаха вдовицата на Илия Павлов и палавия 72-годишен премиер и милиардер! „Българката Дарина и Берлускони – от Олбия до Рим с държавен полет”, гръмна италианския всекидневник „Република”. Изданието разкрива, че именно г-жа Мулти е „загадъчната жена”, щракната от фоторепортера Антонело Дзападу в Олбия на държавен самолет, на който се качва и премиерът.
„17 август 2008. Снимките показват пристигането на Павлова с кола до летището на Олбия. Черни коси, панталони „пинокието”, черна риза, тъмни очила и златисти обувки. Дарина е изпратена до „Еърбъс A319”, пише изданието. Българката влиза през задната врата. Пуши на стълбичката. След половин час там се приземява хеликоптерът на Берлускони. Следван от екипа си, той се качва на самолета от предната врата. Полетът е за Чампино, едно от летищата до Рим. „Република” пише, че фоторепортажът е част от 700-те снимки, иззети от Антонело Дзападу от прокуратурата на Рим. Навярно Силвио Берлускони е вложил всичките си връзки и влияние, за да не лъсне аферата му с Дарина. И то по нейно настояване. Иначе самият той би се похвалил и сам би ги разпратил по медиите, коментират потулената афера познати на апетитната „мултивдовица”, която бяга от скандалите като дявола – от тамян.

66Италианският папарак Антонело Дзападу си спомня много добре деня, в който е снимал Дарина на летището в Олбия: „Павлова дойде с лека кола. Веднага след това се качи на стълбата на самолета, където я чакаше официално екипажът. По държанието му се виждаше веднага, че я познават много добре, че и друг път са били с нея. На снимките, които направих на Павлова, се вижда как тича по стълбицата в гръб… След малко тя излезе от вратата на самолета, като че ли да подиша чист въздух. Не е вярно, че пуши, както писаха в „Република”. След малко пристигна и хеликоптерът на Берлускони. Той самият влезе през предната страна”, разказва фотографът, който се прочу с кадрите от „харема” красавици на Берлускони във вила „Чертоза” на остров Сардиния. Както е известно, той е автор на около 5000 пикантни снимки, свързани със забавленията на Силвио. Фотографът обаче чак сега свързал лицето на жената от полета от Олбия с богатата българска вдовица. Любопитството на Дзападу било провокирано от заснетия неформален разговор между Берлускони и премиера Сергей Станишев, в който Силвио казва, че Дарина има фантастична дъщеря.54

Всъщност присъствието на Павлова на остров Сардиния, чието летище се намира именно в Олбия, не е изненадващо, разкриват запознати. Тя често ходи там на ваканция. Именно на красивия остров през 2007 г. Дарина се запознава с Берлускони. За близките им отношения се заговаря отново след тържеството по повод рождения ден на „мултивдовицата” през май 2008 година. Тогава тя прави грандиозно парти в римската си къща на Пиаца дел пополо, на който са присъствали около 40 приятели. Там е и певецът на Берлускони – Мариано Апичела, а също и Слави Трифонов. В 21,45 ч почуква и самият Силвио, който се връща от среща за боклука в Неапол. „В колко беше поканата? В 9? Значи съм закъснял”, казва Берлускони. На другия ден в медиите на Ботуша се появяват снимки на седналите в интимна близост Дарина и Силвио…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук