Любо снима клип на язовир Пчелина

0
7030

Спиращи дъха гледки и красотата на българската природа ще са основните герои в новия клип на Любо Киров, към песента му „Още от теб“.

Преди ден певецът и екипът му разпънаха базовия си лагер на брега на язовир Пчелина, близо до София, а бившият треньор в X Factor побърза да сподели с приятелите си в социалните мрежи магията на локацията, която са избрали с режисьора на видеото Кирил Киров – Кико (който е и режисьор на „Като две капки вода“).

Песента е пилотен сингъл от предстоящия албум на Любо „Както преди“, който ще е на пазара на 7 юни, точно седмица преди първия концерт от националното турне за представянето му. Заветният лайф на 14 юни ще е в Античния театър в Пловдив, в който Киров ще изнесе самостоятелен концерт за пръв път и ще използва случая да провери качеството на новата си продукция. За най-нетърпеливите меломани Любо е дал още една опция – да си закупят на предварителна продажба албума не само на диск, но и на уникален червен винил. Това е третият му самостоятелен албум, който съдържа общо 11 композиции, от които 8 нови песни, ремикси на синглите „Още от теб“ и „Целият живот си ти“ и радио версия на „Още от теб“. Всички текстове са писани от Любо, който е и съавтор на музиката и аранжимента на композициите заедно с Маестро Живко Петров и Ангел Дюлгеров.

Певецът е записал и всички партии на барабани в албума.

 „Нито една от песните не е пълнеж, всяко парче е сингъл. Аз, Ангел и Живко се събрахме за около 4 дни и записахме целия албум в къщата ми. Записвахме по цяла нощ и по цял ден, дори в 6 сутринта. Вдъхновението беше толкова голямо, че текстовете, музиката и аранжиментите се раждаха по едно и също време“.

В снимките на клипа на „Още от теб“ се включиха разбира се и другите двама виновници за новия албум Ангел Дюлгеров и Живко Петров, както и перкусионистът Калин Вельов, който ще пътува с Любо по време на предстоящото турне из цяла България. „Още от теб“ ще прозвучи на живо и по време на финала на музикалното риалити „Гласът на България“  през юни.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук