Майката на Данчо трогна България с писмото си: Не искам да будя съжаление, затварям очи и ви моля за помощ

0
1816

Като повечето млади хора, моят 24-годишен син, Данчо, желае да започне да гради кариера и да реализира мечтите си, но за съжаление едно от най-коварните заболявания – рак се настани в дома ни и преобърна живота ни.

Диагнозата му е е ходжкинов лимфом трети стадий, за която турската клиника „Anadolu Johns Hopkins Medicine” ни даде шансове за излекуване.

Шокът беше голям за нас, последваха дни и нощи изпълнени с ужасни страхове и сълзи, но въпреки това, с помощта на познати и непознати добри хора, успяхме да съберем сумата от 50 000 лв. и Данчо мина курс на лечение от 12 химиотерапии в рамките на 6 месеца в турската клиника.

Резултатът беше впечатляващ, лечението на Данчо мина успешно. Еуфорията и радостта ни бяха огромни, но за кратко… докато не дойде деня на контролния ПЕТ скенер, който показа, че за огромно съжаление болестта рецидивира и се налага спешно по-продължително лечение с много тежки химиотерапии. Ако те дадат резултат,следващата и единствена стъпка е трансплантация на стволови клетки.
Необходимо е да продължим отново с борбата, налага се да съберем общата сума от 110 000 лв.

НЕ ИСКАМ ДА БУДЯ У ВАС СЪЖАЛЕНИЕ. ПОЕМАМ ВЪЗДУХ,ЗАТВАРЯМ ОЧИ И ВИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ. Ще бъда безкрайно благодарна на всеки, който може и помогне на Данчо.

ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЗАЩОТО НЯМА ПО-ГОЛЯМА ЛЮБОВ ОТ МАЙЧИНАТА.

Банкови данни

IBAN: BG48STSA93000023630269

Титуляр по сметката: Йордан Огнянов Петров
Обслужваща банка: ДСК клон 0408 гр.Павликени пл.“Свобода“ 6
BIC: STSABGSF

Източник: dunavmost.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук