Майката на изчезналия Иван със сълзи на очи: Помогнете ми, моля ви!

0
238

„Търси се синът ми навсякъде! МОЛЯ всички вас, вижте снимките. Който го види или вече го е срещал някъде, да се обади! МОЛЯ всички шофьори: не подминавайте човек . Моля, споделяйте публично! СПОДЕЛЯЙТЕ! Лайкчета и сълзички не помагат! Жив и здрав си го искам, каквото и да е преживял. Синът ми изчезна сутринта на 25-ти август. Той беше на техно парти с много чужденци в близост до Аксаково, Варна, България. Моля, свържете се с мен или българската полиция, ако сте го виждали или ако имате някаква информация!“

Това написа в социалните мрежи Гинка Йорданова, майка на изчезналия в гората край варненското село Любен Каравелово Иван Йорданов. 28-годишният мъж е в неизвестност вече цяла седмица. В издирването му се включиха и служители на горското стопанство, негови близки и приятели, а полицията използва и служебни кучета в района, в който е видян за последно. Той е бил един от гостите на техно парти, организирано във фейсбук, като поканените са били само определена група от хора. Иван бил на палатка с приятели в гората. За последно е видян около 4 часа сутринта на 25-и август. Знае се, че в нощта, в която е изчезнал, се е обадил на баща си, казал му, че се е изгубил в гората, пратил му е координатите си и казал, че му свършва батерията на телефона. От тогава никой не го е чувал и не го е виждал, пише лупа.

Иван Йорданов е около 180 см. със слабо телосложение, къса кестенява коса и брада. Лицето му е продълговато, очите – кафяви. Бил е облечен със синя тениска и къси панталони, зелено горнище, обут с маратонки. Полицията призова гражданите, които имат информация някаква информация за него, да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук