Майката на обижданото в ясла на „лайнарка, свинчуга мръсна“ дете с шокиращи разкрития!

0
1401
„Усъмни ни това, че детето се буди вечер, без видима причина, без да е болна. Споделих проблема със сестрите в яслата. Казаха ми, че всичко е наред, вече се е успокоила, единственият проблем е, че не се храни, яде само хляб. Звънях, отговаряха ми, че всичко е наред“. Това заяви в ефира на bTV потресената майка Кремена Гинкова, която се усъмнила в грубо и неприемливо отношение към дъщеря си в детска градина във Варна.

На 25-ти октомври тя и мъжът й изпращат дъщеричката си със записващо устройство в играчката, за да разбере какво се случва в яслата.

„Голямо мое желание беше да направим нещо такова. Устройството е елементарно, малко, лесно е за поставяне където и да е било. Поставих го в играчката на детето. Дори не очаквах да има някакъв запис“, обясни бащата на детето.

„Чуват се много страшни неща. Според мен се чува и физическа саморазправа с детето“, добави шокираната майка.

„Не може да се установи дали е имало физическо насилие. На записа се чува и другата сестра Николова. Това е абсолютен прецедент за времето, за което работя в детската градина. Не трябва да слагаме петно върху детските градини и яслите. Сестра ми обясни, че нейният тон е по-груб и може би е била разбрана погрешно“, поясни Драгомира Македонска, директорка на детската градина във Варна./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук