Майка извади нови скандални записи на обиди от учителка към деца в Мирково: Педерастче мръсно, млъкни, наду ми главата, ще те набия!

0
1401
Детето се чувства много добре, от близо 4 дни вече няма пристъпи. Имам още 17 записа, но те не са свързани с нашето дете. Това заяви в ефира на Нова телевизия майката на удряния и обиждан Йордан в ясла в софийското село Мирково.

„Чуват се обиди, нецензурни думи в другите записи „Педерастче мръсно, млъкни, защото ми наду главата! Стига си ревал, ще те набия.“ Не ги приемам тези неща и затова сигнализирах“, казва майката Райна.

Таня Иванова – „Това е невярно. Не може примерно на моето дете някой да му е удрял шамари и аз след един месец да се сетя, че трябва да се разправям с конкретната институция. Не съм се държала никога така с децата. Имам колеги, те ще кажат дали съм се държала така“, казва обвинената учителка Таня Иванова.

Директорката на яслата също проговори за скандала: „Тя е получила забележките, които трябваше. Ние сме провели разговор с нея. Познавам гласа й на места на записа, но още не мога да кажа нищо. Г-жа Иванова направи писмени обяснения за случилото се“, добави тя.

Хора, които се бяха събрали тази сутрин пред детската градина обаче пък заявиха, че учителката си върши съвестно работата. „Децата ми са доволни. Идват от септември тук и не е имало проблеми. Те пресъздават случващото се през деня в градината и никога не са казвали нищо такова“, споделя майка от село Мирково./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук