Майки от Бургас изригнаха: Кога ще има стена на срама за наркодилърите и при нас? Отровиха децата ни!

0
1511

Майката на наркозависим млад мъж се свърза направи отчаян призив. Жената открила начин да предпазим младите хора от наркодилърите и жестоката съдба на сина й.

„Майка на 48г. съм от град Варна. Синът ми е наркозависим и правя всичко по силите си да му помогна да се избави от тази зависимост. Имам 2 приятелки майки, чиито деца споделят същата съдба като тази на моя син. От доста време търсим начини да потърсим сметката на тези, които продават този боклук на децата ни, но изглежда някой по-запознат от нас се е постарал тези тъмни личности да бъдат изложени на публично място. Всички ние, борещи се за светлото бъдеще на децата ни, бихме искали колкото може повече медии да отразят това събитие. Надявам се проявите разбиране и бъдете съпричастни с нас, тъй като сме сигурни, че не сме единствените, чиито деца са зависими“, пише ни жената.

Методът, който тя и други родители предлагат за справяне с разпространението на дрога, е публичен позор. В София и Варна това вече работи безотказно. На определени места, където се струпват повече хора, се разлепят плакати със снимки на наркодилъри, тормозили младежи.

Снимката, която ни изпрати жената, е от кв. Акациите във Варна. На плаката са фотосите на 8 души с имената им. Надписът гласи: „Тези хора продават отрова на децата ни повече от 10 г. Парадират с имената на политиците ни. ВСИЧКИ СА ИНФОРМАТОРИ НА ПОЛИЦИЯТА!!!“

Чии са снимките на плаката:

Йордан Димов – Юрката, най-известен с това, че преди години след информация, че е получил медицинска помощ след прострелване в Слънчев бряг, беше обявен за общодържавно издирване и открит във варненска болница – обяснението бе, че сам се е прострелял, Гор Казарян – бил е обвиняем по линия наркотици, Пешо Розата – в момента в затвора с висящо дело за наркоразпространение, Янко Каратиста – съден, Веско Полицая – разследван за наркотици, Илко Джуджето – заедно с Янко обвиняем по делото  за наркоразпространение, т.е. всички са „известни на полицията“.

Съвсем скоро и Бургас най-вероятно ще осъмне с подобна стена на срама. Дано има ефект, пише жената.

Източник: Флагман бг

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук