Майчице! Софт П*РНО с ТИТА! Вижте скандалното клипче за възрастни на антилопата (ВИДЕО 18+)

0
4035

Туй, то! Тита често прибягва до фотошоп, но улисана да прикрие всички свои несъвършенства в новия си клип, кръстен на най-популярната програма за корекции и ретуш, изложи мачовците, участвали в него. Видео продукцията, сътворена от Криско и хората му, се оказа със стойност на еротичен филм за възрастни.

Един от статистите във “Фотошоп” вече стана по-известен и от клипа, и от самата Тита. Мачовците, които се излежават по шезлонгите, се оказаха не много надарени, а и на снимачната площадка явно никой не се сетил да понапълни пакетите им с подплънки така, както правят в подобни случаи тарикатите с комплекси от нюню размерите си.

Загорелите младежи и без друго не блестят с интимни ятагани, но този, който е избирал плажното им бельо, ги е подценил още повече. Защото банските им сякаш изобщо не са им по мярка, даже май да са с два номера по-големи от необходимото.

Може би и това е причината малката и палава “гага” на един от младежите да надникне изпод халтавите гащички, отбеляза Елза Парини в “Lifeonline.bg”.

Тези гафове, събрани накуп предизвикаха повече смях и саркастични коментари, оставяйки продукта, представен от Тита, на заден план.

Вижте сами кадри от софт порното: 

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук